Haberler

Beraberlik bizi mutlu eder! Grubumuzdaki rakipler Galler ve İsviçre'nin ilk 11'leri belli oldu

Güncelleme:

A Grubu'ndaki açılış maçında Ay-Yıldızlı takımımız dün İtalya'ya 3-0 mağlup olmuştu. Bugün ise Galler ve İsviçre karşı karşıya geliyor. Galler'den Daniel James, Ramsey, Gareth Bale gibi yıldızlar, İsviçre'den de Shaqiri, Xhaka, Seferovic gibi önemli futbolcular ilk 11'de yer alıyor. Karşılaşma 16.00'da başlayacak.

Bugün A Grubu'nda ikinci karşılaşma oynanıyor. Gareth Bale'ın takımı Galler ile Shaqiri'nin ülkesi İsviçre kozlarını paylaşıyor. Dün ilk karşılaşmada İtalya, Milli Takımımızı 3-0 mağlup etmişti. Milli Takımımız'ın gruptaki akıbeti için bu karşılaşmadan çıkacak beraberlik sonucu bize fayda sağlayacak.

İKİ TAKIM DA TÜM KOZLARINI SAHAYA SÜRDÜ

İki ülke de tüm kozlarını sahaya sürmüş durumda. Futbolseverler çok fazla gol olacağı beklentisi içinde. Bize yarayan sonuç ise beraberlik. Gözümüz kulağımız bu karşılaşmada.

Karşılaşmanın ilk 11'leri şöyle:

Galler: Ward, Mepham, Rodon, Davies, C. Roberts, Allen, Ramsey, Moore, James, Morrell, Bale

İsviçre: Sommer, Mbabu, Elvedi, Schar, Akanji, Rodriguez, Freuler, Xhaka, Shaqiri, Embolo, Seferovic

Kaynak: Haberler.com / Spor

Xherdan Shaqiri Gareth Bale İsviçre Galler Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (1)

Halil çağrı Çevik:

keşke çıksak umudumuz o yönde ama galler maçı alır 2=1

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title