Haberler

Son Dakikada Penaltı Kaçıran Bursasporlu Futbolcu, Sahadan Çıkamadı

Güncelleme:

Yeni Malatyaspor maçının son dakikasında penaltı kaçıran Bursasporlu futbolcu Aytaç Kara, uzun süre sahayı terk edemedi.

Bursaspor-Yeni Malatya maçında ev sahibi ekibin futbolcusu Aytaç Kara, son dakikada kazanılan penaltıyı gole çevirme fırsatını kullanamadı. Direkten dönen top sonrasında büyük üzüntü yaşayan oyuncu hakemin son düdüğünden sonra uzun süre sahadan ayrılamadı.

Son Dakikada Penaltı Kaçıran Bursasporlu Futbolcu, Sahadan Çıkamadı

Yere yığılan oyuncuyu arkadaşları teselli ederken yeşil beyazlı taraftarlar büyük üzüntü yaşayan oyuncuyu tribünlere çağırdı ve destek oldu. Aytaç Kara tribünlerin bu isteğine alkışlarla karşılık verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytaç Kara Bursaspor Malatya Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

abdullah44:

ilahi adalet penaltı degildi zaten

16
11
yanıtYanıtla
ASIM:

Bursanın ikinci golünde faul mü vardı.?

yanıt4
yanıt0
Fırtına 61:

Malatyaspor, Aytaç Kara''nın geçen seneki kiralık oynadığı takım. Ekmeğini de yedi bu takımın. Kaçtıysa kaçtı, sanki son dakikada şampiyonluk kaçtı ya da kümeye düşürdün bu penaltıyla takımı Zaten atamayacağını biz maçı izlerken ekran başında söyledik. Ben şahsen penaltı olduğuna inanmamıştım. Bu pozisyon penaltıysa, geçen haftaki Beşiktaş maçında Rodellega''ya yapılan neydi? Aytaç tribüne oynamanın alemi yok. Baggio penaltıyı kaçırıp dünya kupasını Brezilya''ya kaptırdığında bu kadar üzülmemişt

11
8
yanıtYanıtla
SCOUT:

ilahi adaletle ne alaksı var VAR diye bir sistem yapmış adamlar 10 tane hakem penaltı diyor bir tek siz biliyorsunuz zaten futbolu. Futbol cahilleri sizi

12
7
yanıtYanıtla
VAR VAR DA..:

ADAMINA GÖRE VAR. . TÜPÇÜ SAYESİNDE EN ÇOK BEŞİKTAŞA VAR. . ZATEN AMAÇ MALATYAYI VE DİĞERLERİNİ BEŞİKTAŞIN ALTINA ÇEKMEK. . AMA BU ÇÜRÜKTAŞI NE VAR NE YOK KURTARAMAZ. .

yanıt4
yanıt0
malatyalı:

Bir MALATYALI olarak içimde geçen şu idi, Eğer gerçekten penaltı ise gol olsun , Ama penaltı değil ise ya direğe çarpar yada dışarı atar yada kaleci kurtarır. Demekki neymiş

7
9
yanıtYanıtla
HIRBO:

TAKMASIN KAFASINA UYDURMA Bİ PENALTIYDI ADALET YERİNİ BULDU

11
4
yanıtYanıtla
ellisekiz:

gecede sahada yattı diyeceksiniz nerdeyse.

12
1
yanıtYanıtla
Gökhan:

Penaltı değil diyenler gözleri ile değil de farklı bir bölgesi ile mi izliyor anlamıyorum ki. Verilmeyen bir gol ve penaltı var. Bunlara da yorum yapın.

6
6
yanıtYanıtla
futbolcu:

HİÇ DÜNYA KUPASIMI İZLEMEDİN KARDEŞİM. . DÜNYANIN EN İYİ FUTBOLCULARI BİLE PENALTI KAÇIRIYOR. . . BİR DAHAKİ SEFERE ATARSIN . . . .

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title