Haberler

Son Dakika: Yükselişini sürdüren altının gram fiyatı 415 lirayla rekor tazeledi

Güncelleme:

Son dakika: Yatırımcıların güvenli liman olarak nitelendirdiği altının gram fiyatı 415 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek 681 liradan, cumhuriyet altını ise 2.775 liradan satılıyor.

Dün günü 409 liradan kapatan altın yükselmeye devam ediyor. Rekor üstüne rekor kırmaya devam eden güvenli liman saat 17.45 itibarıyla 415 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesinden işlem görüyor.

ÇEYREK VE CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Aynı dakikalarda çeyrek altın 681 liradan, cumhuriyet altını ise 2.775 liradan satılıyor. Altının ons fiyatı ise 1.886 dolar seviyesinde bulunuyor.

PİYASALAR MERKEZ'İN FAİZ KARARINA ODAKLANDI

Analistler, yeni tip koronavirüs tedavisine ilişkin haber akışı ve Doğu Akdeniz başta olmak üzere jeopolitik gelişmelerin yanı sıra TCMB'nin bugünkü Para Politikası Kurulu toplantısının takip edileceğini bildirdi. AA Finans'ın gerçekleştirdiği ankete katılan ekonomistlerin tamamı TCMB'nin bugünkü toplantıda politika faizini sabit bırakmasını bekliyor. 25 Haziran'daki son TCMB Para Politikası Kurulu toplantısında da politika faizi değiştirilmeyerek yüzde 8,25'te sabit bırakılmıştı.

G

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (16)

:

Bütün bu işlerin sorumlusu Çin neredeyse dünyadaki altınları toplayacak altın fiyatları burada görüldüğü gibi de değil kuyumcuya gidiyorsunuz küçük altın alacaksınız 677 tl olarak görüyoruz ya öyle olmuyor 690 TL gibi fiyata alıyorsunuz satarken 40 TL aşağısına alıyorlar 690 TL ye aldığınız çeyrek altını 650 TL ye bozduruyorsunuz İzmir de bu şekilde oluyor başka yerlerde bu şekilde mi alınıp satılıyor bilmiyorum

14
3
yanıtYanıtla
dediğin gibi:

her yerde aynı

yanıt2
yanıt0
mehhmet:

aynen adamlar dükkana girip çık tekrar gir saniyede sırtınızdan 50 tl civarı kar ediyor bu dediğim çeyrek vs. gramda oran yükseldikçe meblağa değişiyor.

yanıt3
yanıt0
Yorumsuz:

Batıyoruz gemi su alıyor orkestra daha canlı çal çal çal tifiste yavrum tifis tey tey tey.....

10
1
yanıtYanıtla
ali:

Orta okula giderken her ay harçlıklarımdan biriktirip çeyrek altın alırdım. 28 liraydı o zamanlar. Şimdi 31 yaşındayım, harçlıklarımdan biriktirerek aldığım o çeyrek altını değil 1 ayda 10 ayda alamıyorum.

8
1
yanıtYanıtla
ekrem:

lafola beri gele hala harçlıkmı alıyon

yanıt0
yanıt0
Lime lime:

Enflasyon yüzde 4 değil miydi. TL eridikçe eriyor. Markete geçerken bir bakıp çıksan 500 tl

7
1
yanıtYanıtla
değersiz para:

piyasayı bu hale getirenler devletler ve merkez bankalarıdır bitmek bilmez para basmaları parayı değersizleştirip devalüe ediyor halkı borçlandırıp fakirleştiriyor ve sonucu ise yüksek enflasyon ve düşük alım gücü. Büyük devasa fonlar ise parayı değerini korumak için altın ve gümüş alıyorlar

7
1
yanıtYanıtla
Dahaneler:

Durdurulan hiç birşey yok ki

6
0
yanıtYanıtla
....:

Nereye kadar yükselecek daha. Birileri zenginleşirken birileride fakirleşiyor.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title