Haberler

Son Dakika: Yapılandırmada son gün olması nedeniyle görevli personel ve ödeme yapacaklar kısıtlamadan muaf tutulacak

Güncelleme:

Son dakika: Vergi yapılandırması borçlarının son ödeme günü olması nedeniyle borçlarını ödeyecek vatandaşlar ile görevli personeller saat 24.00'a kadar sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.

Vergi ve prim borçları yapılandırmalarının ilk taksit ödemesi için bugün son gün. İçişleri Bakanlığı cuma günü yayınladığı genelge ile vergi dairelerinin hafta sonu açık olacağını belirtmiş ve ödeme yapmak isteyen vatandaşların hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmuştu.

ÇALIŞANLAR VE ÖDEME YAPACAKLAR KISITLAMADAN MUAF

İçişleri Bakanlığı konu hakkında yeni bir genelge daha yayınladı. Açıklamada, "Yapılandırma kapsamındaki borçların son ödeme süresi bugün saat 24.00'te sona ereceğinden, ödeme yapmak üzere vergi daireleri ile diğer kamu idarelerine gidecek vatandaşlarımız ile ödemelerin yapılması için açık bulundurulacak vergi dairelerinde ve kamu idarelerinde görevli personel, bugün 21.00'de başlayacak sokağa çıkma kısıtlamasından gece saat 24.00'e kadar muaf tutulacaktır." denildi.

BANKA ŞUBELERİ DE AÇIK OLACAK

Öte yandan Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan açıklamada; vatandaşların yapılandırma ödemelerini zamanında yapabilmeleri için vergi daireleri 24.00'a kadar açık olacağı belirtildi. Açıklamada; Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankası şubelerinin de saat 24.00'a kadar tahsilat yapmak üzere açık bulunacağı ifade edildi.

VERGİ DAİRESİ DIŞINDA BAŞKA NEREDEN ÖDENEBİLİR?

Yapılandırılan borçların, borçlunun tercihlerine göre, Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi (www.gib.gov.tr) üzerinden anlaşmalı bankaların banka ve kredi kartıyla ödenmesi imkanı bulunuyor. Ayrıca borçlar, banka hesabından havaleyle yabancı ülkede faaliyet gösteren bankalara ait kartlarla, vergi tahsiline yetkili bankalar ile vergi dairesi vezneleri aracılığıyla veya PTT şubelerinden ödenebiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İçişleri Bakanlığı Ekonomi Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (8)

OHA YANİ:

PARA GELECEK YA SABAHA KADAR AÇIK TUTARLAR HER YERİ

7
4
yanıtYanıtla
CEYHUN:

Gece 24, aracı olmayanlar, vasıtası olmayanlar, sağlığı çok iy iolmayanlar, vs vs vs ayıp, iktidar bahşetmiş sağolsunlar gece 24 ten sonra da uzak mesafede yaşayanlar nasıl gidecekler evlerine sağ salim. cumaya kadar uzatıldı de geç. liyakat sıfır. feraset sıfır. yazık

4
5
yanıtYanıtla
ddd:

yapılandırılan borç kaç yıl öncesinin borcu , hala neden son güne bırakılıyor bence kendimizi eleştirelim biraz. . .

yanıt3
yanıt1
AMASYALI:

SİSTEM ÇÖKMÜŞ. . . . DAHA UZATIYORLAR. . . . BIRDE AYA GİDECEZ. . . . SİSTEM ÇÖKTÜ SİSTEMMMMM

6
2
yanıtYanıtla
SAFTİRİK VATANDAŞ:

Çıkarı için ilkelerinden taviz vermek, hatta vaz geçmek. . .

7
1
yanıtYanıtla
Atlantis:

Devlet emeklilik için kredinin önünü açtı. Vatandaş Sgk dan bankaya gitti. Banka geri çevirdi. Devlet vereceksin dedi banka vermem dedi 20 yıllık meseleyi çıkardı geldi. Devlet ile yöneticiler ile kurumlar arasında iletişim kopukluğu var. Emekli olacaklar mağdur oldu. Bunu görende sanıyor ki herkes emekli oldu. Oy için 2023te güzelce bahsederler.

3
1
yanıtYanıtla
Mhr:

Ulan kendi adamlarınızın milyonlarca vergisini affedıyorsunuz bir kerede halka bunu yapsanız soymasanız halkı olmazmı

0
1
yanıtYanıtla
Nöb. Mezarcı:

Ölülerde sanıyor ki dirilerde hergün helva yiyor. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title