Haberler

Son Dakika: Trabzonspor'dan ayrılan Filip Novak, Fenerbahçe'ye transfer oldu

Güncelleme:

Son dakika: Transferde bombaları art arda patlatan Fenerbahçe, Trabzonspor'un Çek sol beki Filip Novak'a imzayı attırdı. Sarı-lacivertli kulüp, Trabzonspor'la yollarını ayıran Novak'ı 3 yılığına kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Transferde hareketli bir gün geçiren Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in ardından Filip Novak'ı da kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli kulüp, Trabzonspor'la sözleşmesi sona eren Çek sol bekle 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

FENERBAHÇE, RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN DUYURDU

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Çek savunma oyuncusunun kendisini 3 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza attığı bildirildi. Açıklamada, "Ailemize katılan Filip Novak'a çubuklu formamıza 'hoş geldin' diyor; kendisine, taraftarlarımızın limit tanımayan sevgisiyle birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Son Dakika: Trabzonspor'dan ayrılan Filip Novak, Fenerbahçe'ye transfer oldu

"BÜYÜK BİR AİLEYE KATILDIM"

Novak, sarı-lacivertli ekiple 3 yıllık sözleşme imzalarken, transferi ile alakalı açıklamalarda bulundu. Çok mutlu olduğunu dile getiren Çek futbolcu, "Büyük bir aileye katıldım. Fenerbahçe camiası, Ali Koç ve Emre Belözoğlu'na teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'de çok büyük beklentilerim var. Sezonun başlaması için gün sayıyorum" ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Trabzonspor'dan ayrılan Filip Novak, Fenerbahçe'ye transfer oldu

ÇEK SOL BEKTEN 10 GOL GELMİŞTİ

Geçen sezon Trabzonsporla 42 maça çıkan Novak, 10 gol kaydetti.

TRABZONSPOR'A VEDA ETTİ

Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Filip Novak, bordo mavili camiaya veda etmişti. Novak, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

"İlk günden son maça kadar sizin için savaştığımı biliyorsunuz. Ama hayat zorluklardan ibaret ve ben yeni bir macerayı kabul ettim. Umarım anlayışla karşılarsınız. Her şey için teşekkürler"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

vatandaş:

şu ts formasının güzelliğine bakın

10
6
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Hakikaten bir TRABZONSPOR un kutsal formasına bakın ne kadar çekici gözüküyor bide fenevin paçavrasına:))

6
8
yanıtYanıtla
Beyler..:

Formanin kutsalimi olur. Kutsal olan Allah tan gelendir. Cahalll

yanıt5
yanıt1
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ulan görende seni her gece teheccüd namazına kalkar zanneder gevşek hele ağızlara bak:))

yanıt1
yanıt2
Angara:

Herşene şampiyon :)))) acısı büyük :))))

yanıt0
yanıt0
Angara:

Kupa nerde kupa ? :)))) 49 sene bekleyin ga

yanıt6
yanıt5
Adam:

Ama hayat zorluklardan ibaret ve ben yeni bir macerayı kabul ettim demiş Fenerde zorluğun dibini görceğini biliyor

9
3
yanıtYanıtla
manuel:

trabzonsporun yonetiminin basarisizligi. fenerbahcenin basarisi. yilin transferi net

1
10
yanıtYanıtla
m.r.a:

mert hakan hariç ölü yatırım

3
6
yanıtYanıtla
fb:

fenerbahçede hasan ali kaldırımda kalsın novak geldi , caner geldi , ne güzel 3 tane sol beki oldu fenerbahçenin esas şimdi 2 tane sağlam stoper vede 10 numara oynayan oyun kurucu pozisyonuna adam aldıkmı çok süper olur fenerbahçe vede tabi 1 tanede uçak gibi hızlı kanat oyuncusu lazım bu oyuncularda alınırsa şampiyonluğun en büyük adaylarından en başında olur fenerbahçe takımı

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title