Haberler

Son Dakika: Şenol Güneş, Milli Takım'ın 2 maçta sıfır çekmesinde suçu üstlendi

Güncelleme:

Son dakika: Şenol Güneş, Milli Takım'ın 2 maçta sıfır çekmesinde suçu üstüne aldı. Mağlubiyetin üzüntüsünü yaşayan Güneş, "Oyuncuları sorumlu olarak görmek doğru değil, skor iyi değilse sorumlu benim. Sanki üstümüzde ağırlık vardı. Ne İtalya ne Galler maçında oyun göremedik. Oyuncularımız genç ve bu turnuvalarda tecrübesi yok" diye konuştu.

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-0 kaybedilen Galler maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Güneş, faturanın kendisine kesilmesi gerektiğini vurguladı.

İşte Güneş'in açıklamalarından satır başları:

"BERABERLİĞİ BİLE YAKALAYAMADIK"

"Üzgünüz, bu turnuva önemliydi. Daha iyi oyun ve sonuçlarla çıkmalıydık. Kazanmayı düşünürken beraberliği bile yakalayamadık.

"ŞOKU ATLATAMADIK"

İtalya maçının şoku, bu maçta da devam etti. Bu turnuva önemliydi. Daha iyi oynayarak çıkmamız gerekiyordu. Galler büyük avantaj yakaladı. Kazanmayı düşünürken, berabere de kalamadık. Son maç öncesi averaj da diğer takımlara göre kötü gözüküyor.

"BU TURNUVA ÖNEMLİYDİ"

Bu turnuva önemliydi. Burada daha iyi bir oyunla çıkmamız gerekiyordu. Kazanmayı düşünürken berabere bile kalamadık. Takımımız genç, bu turnuvaları yaşamadı. Tecrübe konusunda eksiğiz.

"SORUMLU BENİM"

Oyuncularımız genç. Bir sorumlu varsa benim. Kötü sonuçlardan dolayı sorumlu benim.

"OYUN GÖREMEDİK"

Sanki takımın üzerinde bir ağırlık var. Ne İtalya maçında ne de Galler maçında bir oyun göremedik."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Euro 2020 Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (4)

Zafer yılmaz :

sorumlusun en fazla istifa eder gidersin. kazandığınız dünya para banka hesaplarınızda olur. avrupada klubu icin canla başla mucaade eden futbolcuların yalnızca aldıkları para için. türkiye milli maçlarda bu ruh nedense ortalarda gorunmuyor. kısacası milletin başını dik tutabilirmisiniz bu saatde, hüzünlenenleri mutlu edebilirmisiniz. kesinlikle olmayacak böyle bir telafi. masalı gidin futbolu bilmeyenlere anlatın.

46
3
yanıtYanıtla
Brad Simon:

Cabuk bir bodrum yada Cesme sorunu cozer bence, Ustunuzdeki agirlik hemem gider

41
1
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Hocam senin suçun yok be. Kapasitemiz bu kadar. Futbolda iyi değiliz işte ortada yüzyıldır.

25
12
yanıtYanıtla
Orhan Tuna:

Türkiye'de yabancı oyuncuyu dusurmeliyiz5 tane olsun ,,,,,milli takıma Türkiye'de oynayan oyuncu gerekli gurbetçi az alinmali takıma

3
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title