Haberler

Son Dakika: Rıdvan Dilmen, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla futbol yorumculuğunu bıraktı

Güncelleme:

Son dakika: Uzun yıllardır NTV'deki "Yüzde Yüz Futbol" programında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yorumculuğu bıraktığını duyurdu.

Uzun yıllardır NTV'deki "Yüzde Yüz Futbol" programında Süper Lig maçlarını yorumlayan Rıdvan Dilmen, yorumculuğu bıraktığını açıkladı.

Rıdvan Dilmen, kendisine iftira atıldığını belirterek, futbol dünyasından uzaklaşmaya karar verdiğini duyurdu.

Öte yandan Rıdvan Dilmen, kendisine yönelik suçlamalara belgelerle cevap vereceğini belirtti.

Rıdvan Dilmen'in yaptığı açıklama şu şekilde;

43 yıl önce lisanslı bir futbolcu olarak girdiğim Türk futbol ailesine, onurumla, şerefimle, namusumla hizmet ettiğim milli futbolcu - teknik direktör - futbol yorumcusu olarak yürüttüğüm süreci bugün itibariyle sonlandırıyorum. Vicdanen çok rahatım. Hiçbir şahıs, camia ve kurumla ilgili asla saygısızlığım olmadı. Ancak son dönemde organize bir şekilde hedef gösterilerek bana ve aileme yaşatılan üzüntüyü, iftiraları başkaları gibi kabul etmem mümkün değildir! Şimdiye kadar olduğu gibi; rahmetli babamın ve annemin bana bıraktığı en anlamlı miras olan DİLMEN soyadını Rabbim izin verdiği sürece onurumla taşımaya devam edeceğim.

Son Dakika: Rıdvan Dilmen, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla futbol yorumculuğunu bıraktı

"TETİKÇİ VE AZMETTİRİCİLERİ TEK TEK İFŞA EDECEĞİM"

Doğuş Gurubu Sayın Başkanı Ferit Şahenk Bey'e ve NTV ailesine teşekkür ederim. Tüm izleyicilerimize minnettarım.

Yakın bir zamanda, bana ve aileme yapılan iftira dolu bu kampanyanın aktörlerini, asıl amaçlarının halkı kim ve nefretle kutuplaştırmak olduğunu, tetikçilerini ve azmettiricilerini bilgi ve belgelerle tek tek ifşa edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Futbol Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (63)

ua 34:

FENERBAHÇE TESİSLERİNDE KULÜP BAYRAKLARI YARIYA İNDİRİLDİ DESENİZE !

59
34
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Hele sukur nihayet defoldu gitti! Yorumcuymus ne yorumcusu resmen fenev taraftari!!

42
34
yanıtYanıtla
ua 34:

KAÇACAK DEMİŞTİK VE YİNE YANILMADIK !

37
25
yanıtYanıtla
Anadolu:

Türk futbolu kanser hücrelerini temizliyor. Aziz yıldırım, Y. Demirören, Erman Toroğlu, Emre Belezoğlu, Rıdvan Dilmen, Kanserin en zararlısı olan Fatih Terim Türk futbolunun bunlardan ivedilikle kurtulması gerekmektedir.

33
25
yanıtYanıtla
ulan be:

ne güzel yazmışsın aynılarını yazacaktım tebrikler

yanıt8
yanıt9
Gerçek gs li:

Fatih terim ne kanserlik yapmış adam gs ve milli takımda dünyaya turkiyenin adını duyurdu sizin gibi vanda 3 3 can da 7 ,diğer şeytanın avukatı bjk gibi liverpoolda 8 mi yedi . Iyi izler bırakmış sizlerde anladin

yanıt0
yanıt3
Nirvana:

Zamanı geçmişti bile . zaten kimse seyretmiyordu . Ben hergün spor programlarını seyrederim . rıdvanı 5 senedir hiç seyretmedim .

26
23
yanıtYanıtla
MURAT ALTINSOY:

GEC FENERİN BAŞINA HOCAM

36
12
yanıtYanıtla
Muhtar:

nihayet, artık yeter kardeşim türkiyede futbol konuşacak adammı kalmadı. ömrüm bu adamı izlemekle geçti ya. Git artık arkadaş ya gençlerin önünü açın

22
22
yanıtYanıtla
Birisi:

sana zorla izle diyen mi var ? beğenmiyosan bakmazsın olur biter tirrek

yanıt19
yanıt17
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title