Haberler

Son Dakika: Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, koronavirüs tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelendi

Güncelleme:

Son dakika: Nisan ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu koronavirüs tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelendi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, koronavirüs ile ilgili alınan tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakanlık merkez binasında gerçekleşen açıklamada Bakan Kasapoğlu, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında ertelenen etkinlikleri açıklarken, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun da ertelendiğini söyledi.

"İLERİ BİR TARİHE ERTELEDİK"

Salgına yönelik tedbirler kapsamında bazı organizasyonların ertelendiğini dile getiren Bakan Kasapoğlu, "Uluslararası düzeyde ilgiyle takip edilen ve branşın en önemli organizasyonlarından biri olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu da ileri bir tarihe ertelendi. Federasyonlarımızın katılacağı ulusal ve uluslararası bütün seminerleri, toplantıları, eğitimleri ve kongreleri de iptal etmek durumunda kaldık. Bakanlık projelerimiz içerisinde yer alan ANALİG, Yüzme Bilmeyen Kalmasın, Okul Sporları ve Yetenek Taramalarımız da salgına yönelik tedbirler kapsamında durdurulan faaliyetlerimiz arasındadır. Bireysel sporlarda 81 ilde düzenlenen il birinciliklerini de erteledik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (3)

IHTIYAR:

Anlamsız idi. Kim icin ne icin. Ülkem batmis loo

2
1
yanıtYanıtla
ileyhi:

nisanda yapılamaz ise, üst düzey takım ve sporcular bizim yarışı değil nisandan sonraki (ekim dahil) yapılacak daha prestijli yarışları tercih ediyorlar malesef. . .

0
0
yanıtYanıtla
yazık olmuş.:

bu bisiklet turu organizasyonu özellikle nisan da yapılır. sebebi de havaların ne sıcak ne de soğuk olmasıdır. ileri bi tarih bundan sonra anca ekim aylarında olur. yaz sıcağında böyle bi organizasyon yapılamaz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title