Haberler

Manchester United, Jose Mourinho'nun Görevine Son Verdi

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho'nun görevine son verdi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'da şok bir gelişme yaşandı. Dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun görevine son verildi.

Manchester United'dan Jose Mourinho ile ilgili yapılan açıklamada "Yaptığı çalışmaları için ona teşekkür ediyor ve gelecek için başarılar diliyoruz" denildi. Ayrıca İngiliz kulübünün açıklamasında Jose Mourinho'nun ardından göreve gelecek isim için çalışmaların başlatıldığı duyurulurken, geçici olarak göreve gelecek ismin de kısa sürede ilan edileceği belirtildi.

"KULÜP BENİ KOVAMAZ" DEMİŞTİ

Tecrübeli teknik adam, dün yaptığı açıklamada "Kulüp benim tazminatımın ne kadar olduğunu biliyor. Bu sebeple kovamazlar." demişti.

TAZMİNATI 200 MİLYON TL

Portekizli hocanın tazminatının, 200 milyon TL olduğu belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Jose Mourinho Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (31)

Dürbünlü:

Gel Morınho gel,,,gelde kurtar şu feneri;))

34
2
yanıtYanıtla
ÇIKRIKÇI:

bu feneri Mourınho bile kurtaramaz kardeş :)

yanıt4
yanıt0
Rizeli53:

Sende ki ego da çok yüksek be mouri.

29
0
yanıtYanıtla
pirlo:

fatih terim bu aynı şeyi çekiyorlar sıçsalarda tazminat için kışkırtmalar ceza almalar takım umurlarında değil amaç yüksek tazminata konmak bunları hoca diye getirenlere salak demek lazım

17
8
yanıtYanıtla
ALAYINA FATİH TERİM:

sayın boş teneke fatih terim şenol güneş gibi paracı olsaydı 2 senedir 1905 tl maaş almazdı ! bazı şeyler parayla ölçüşemez bunu idrak edin çapınız kadar konuşun !

yanıt1
yanıt2
BALAYINA FATİH TERİM:

FATİH TERİM PARACI DEĞİLSE devletten yani tff den alacğaı tazminattan vazgeçsin boş yapma 1905 miş miş bak bakalım kaç tl verio gs fatihe 5 yıl için 90 milyon !!! 90 milyon nasıl bi rakam bilionmu milli piyango vermio o rakamı büyük ikramiye alana şimdi bi daha anlat masalları biz dinleriz

yanıt1
yanıt2
...:

Oğlum siz manyakmısınız lan ?Her lafınız fatih terim. . Ruh hastasımısınız?Defol git kendi teknik direktörünle ilgili konuş aptal herif. . .

yanıt6
yanıt0
...:

Sizene birader!!!!Bak içinizden bikaçını bulucam bu siteye bu şekilde yorum yazamıcaksınız birdaha!!!!!

yanıt4
yanıt0
O kadar:

Bu adamın futbolla alakası yok, Fizik Öğretmeni. İyi geçinerek ve yalakalık yaparak futbolculara top oynattı. M. united''da futbolcularla anlaşamayınca (başta Kapatan Pogba) foyası çıktı ortaya.

18
1
yanıtYanıtla
Firat:

Mourinho isini bilir. Kovun beni isareti yapti , para nasil olsa geliyor dedi ve oldu

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title