Haberler

G.Saray maçı sonrası Kasımpaşa'dan hakeme sert tepki: VAR kayıtları açıklansın

Güncelleme:

Kasımpaşa Kulübü, Galatasaray'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından Varga'ya yapılan harekette penaltı verilmemesine tepki göstererek, VAR kayıtlarının açıklanmasını istedi.

Kasımpaşa Kulübü, Süper Lig'de Galatasaray ile oynadıkları maçta verilen hakem kararlarına tepki gösterdi.

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Süper Lig'in 25'inci haftasında Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray ile oynadığımız maçta, bu sezon ki skandal hakem kararlarının bir devamını izledik." ifadeleri kullanıldı.

"KAMUOYUNUN AYDINLANMASI AÇISINDAN ÖNEMLİ"

Müsabakanın 54'üncü dakikasında futbolcuları Varga'ya yapılan faulün penaltı olduğunun vurgulandığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Müsabakanın 54'üncü dakikasında futbolcumuz Varga'ya ceza alanı içinde yapılan faulde verilmeyen penaltı, futbolumuzda kara bir leke olarak yerini aldı. Maç esnasında futbolcumuza yönelik yapılan faulleri görmezden gelen hakemler tarafsızlığını yitirmiştir. Tüm futbol otoritelerinin 'tartışmasız penaltı' olarak nitelendirdiği pozisyonu devam ettiren orta hakem Erkan Özdamar ile VAR hakemi Fırat Aydınus'un diyaloglarının yayınlanmasını, kamuoyunun aydınlanması açısından önemli buluyoruz."

"KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Hakem Fırat Aydınus'un Kasımpaşa'ya karşı son dönemde verdiği kararların art niyetli olarak nitelendirildiği açıklama, şöyle son buldu:

"Türk futbolundaki kalitenin yükselmesi adına hakemler her zaman adaletli yönetim göstermek zorundadır. Adaletsiz kararlar ile maçların sonucuna etki etmek bırakılmalıdır. Bu yapılanlar, en basit tabiriyle, pandemi şartlarında bile her türlü zorluğa rağmen saha çıkarak büyük özveri gösteren takımların emeğine saygısızlıktır. Her zaman tek amacı Türk futboluna hizmet etmek olan kulübümüz konunun takipçisi olacaktır."

Kaynak: AA / Spor

Türk Telekom Galatasaray Kasımpaşa Haberler

500

Yorumlar (15)

emre34:

burada bir hata yok ama illa bir hata aranacaksa arşivde şöyle bir yazı var '''' HAKEMLERDE İNSAN HATA YAPABİLİR ''''

7
6
yanıtYanıtla
SCOUT:

Hakemler de insan onlar da hata yapabilir ! Toplanıp yeni bir demeç verirsiniz artık. Hadi bakalım bekliyoruz 10 klüp

6
6
yanıtYanıtla
Yasin:

Bahis mafyası özellikle istedi liglerin oynanmasını..Büyük rant var.gs şampiyon yapıldı şimdiden hayırlı olsun. Diğerleri hiç uğraşmasın. Var sistemi zaten uydurma bir sistem.kasimpasanin penaltısıysa vara gerek yokki hakem 1 metre önündeki pozisyonu görüyor ama vermiyor çünkü emir var bu maç gs.ya vereceksiniz

8
3
yanıtYanıtla
orhan:

bu gargarayı fenarbahce yapıyor

yanıt2
yanıt4
ÖZFB Lİ:

BU SENENİN şampiyonu şimdiden belli VAR SPOR(6S), TÜM kararları hiç utanmadan sadece bir takım lehine bu kadar aleni ancak patagonyada, pardon TÜRKİYEDE yapılabilir

8
3
yanıtYanıtla
drjohnfire:

bir gün çıkıpta gs var kayıtlarını isterse alır siz alamazsınız çünkü adalet yok

6
4
yanıtYanıtla
orhan:

bu penaltı degıl boyle penaltı olmaz kasımpaşalı futbolcu sarı kart cezalandırmaları lazım dısıplıne sevk etmelerı lazım kasımpasalı futbolcu kım faal yaptıda ole dusuyor celme yok ayagına vurma yok darbe yok bı ayagını kaldırıyor topa vuracak kerem ayagı coktan havada oda dızıyle kerem ayagına vuruyor kendı ole bı yere atıyor dıger aygını yerden kseıp kendını yere atıyor suc hakemın sarı kart verecekjsın kım olursa olsun

4
3
yanıtYanıtla
Vatandas:

Takip etsen ne olur konuyu senide harcarlar... Superlig de şampiyonu transferler değil hakemler belirler bu net ve açık..

5
1
yanıtYanıtla
orhan:

cezalanı ıcınde herkes kendını yere atıyorlar galatasaraylılarda fenerbahcelılerde beşıktaslılarda trabzonda basaklılarda kasımpasalılarda boyle olmamsı lazım sarı kart cezalandırmaları lazım

yanıt1
yanıt3
mnm:

albayrak her puan kaybından snr açıklayacağım diyor 2 sene önce de aynısını söylüyordu delikanlıysa çıkıp konuşsun nereleri bağladıklarını

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title