Haberler

Sondaj kuyusundan çıkan buhar alev alınca, "doğal gaz" bulduk diye sevindiler

Güncelleme:

Adıyaman'da bahçesine sulama için sondaj kuyusu açtıran vatandaş, borudan gelen buharı çakmakla kontrol edince alev aldığını gördü. Köylüler, "doğal gaz bulduk" diye sevinirken, çıkan gazın ne olduğu inceleme sonucu belli olacak.

Yaylımlı köyü sakinlerinden Mehmet Kaya, bahçesine sulama suyu için sondaj vurdurmak istedi. Birkaç gün önce İbrahim Gündüz tarafından başlayan sondajda 150 metreye gelindiğinde suya ulaşıldı.

ÇAKMAK İLE KONTROL ETTİLER

Sondaj kuyusuna boruyu bırakan sondaj ekibi, su ile birlikte buhar gibi bir şey fark ettiler. Çakmak ile kontrol yapıldığında borudan alev yükseldi. Borudan bir taraftan su fışkırırken, aynı anda alevler yükseldi. Köylü vatandaşlar su ve alevleri bir arada görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

İNCELEME SONUCUNDA BELLİ OLACAK

Köylü vatandaşlar 'doğal gaz bulduk' diye sevindi. Köylüler, çıkan gazın metan gazının kokusu gibi bir koku yaymadığını belirtirken, çıkan gazın ne olduğu yetkililerin incelemesi sonrasında belli olacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Gündüz Mehmet Kaya Adıyaman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (23)

VATANDAŞ:

GAZI DA ATEŞLE KONTROL ETMEK ANCA BİZİM MİLLETE ÖZGÜ. .

46
3
yanıtYanıtla
GUMUCA 07:

Yarın işe yaramaz deyip kapatacaklar. demedi demeyin. Ülkenin gelişimi için 1 adım atmaya gör

31
11
yanıtYanıtla
Cevoli:

İşe yaramıyorsa nediyebilirler ki başka ??

yanıt0
yanıt0
Vatandas:

Yine Adıyaman Gerçekten adi gibi yaman.Her yerinden Gaz çıkıyor.Gecen hafta ineğin midesinden gaz çıkmıştı. Adıyamani tebrik etmek lazım.Adiyaman inek gazi yani Aigaz yakında cikacakmi.

17
21
yanıtYanıtla
Yine mi gaz buldunuz:

Bende bugü, geçen ay 450 tl gelen gaz faturasının 600 tl geldiğini buldum. Seçim yalanlarından da usandım bıktım.

22
6
yanıtYanıtla
Cevoli:

Banada 250 tl geldi.

yanıt0
yanıt0
Gurbetci:

Ama oyum yinede akp ye de

yanıt2
yanıt3
murti:

boşa akmasın benim şahine dolduralim piyasa yaparız

22
5
yanıtYanıtla
ATLETLI ADAM:

Tüp sızıntısını çakmakla kontrol ederim diye gururlanırdım beni de geçmiş bunlar :)

24
3
yanıtYanıtla
Ampul:

Türkiyeye 80 yıl yetecek yüksek gravite petrol Karadenizde 15. defa ne zaman bulunacak??

21
5
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title