Haberler

Trump'ın serveti koronavirüsün etkisiyle 600 milyon dolar azaldı

Güncelleme:

Forbes Dergisi'ne göre ABD Başkanı Donald Trump'ın serveti koronavirüsün etkisiyle 600 milyon dolar azaldı. Trump'ın mal varlığı 2,5 milyar dolara geriledi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın net mal varlığı son 1 yılda yeni tip koronavirüs salgınının etkisiyle 600 milyon dolar azalarak 2,5 milyar dolara geriledi. Forbes'un 'En Zengin 400 Amerikalı' listesinde Trump, 64 basamak gerileyerek, 339'uncu sıraya düştü.

KAYBIN BAŞLICA NEDENİ KORONAVİRÜS

Son 1 sene içinde 600 milyon dolar kaybettiği belirtilen Trump'ın toplam mal varlığı 3,1 milyar dolardan, 2,5 milyar dolara geriledi. Dergisinin uzmanları, Trump'ın mal varlığındaki bu kaybın başlıca nedeninin ülkeyi etkisi altına alan koronavirüs salgını olduğunu belirtti.

DERGİNİN 'EN ZENGİN 400 AMERİKALI' LİSTESİNDEKİ İLK 3 İSİM

- Listenin 1'inci sırasında, 179 milyar dolarla ABD'li e-ticaret devi Amazon'un Üst Yöneticisi ( Ceo ) Jeff Bezos yer aldı.

- Microsoft'un kurucusu Bill Gates, 111 milyar dolarla listenin ikinci sırasında yer aldı.

- Listenin 3'üncü sırasında 85 milyar dolarla Facebook'un kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Forbes CEO Haberler

500

Yorumlar (5)

hakan:

beter olsun inşaallah. koronayı zaten kendi çıkardı. o şimdi 600 milyon kaybeder ama 2 yıl sonra yüz mislini kazanır az çakal değil bu turp

4
1
yanıtYanıtla
Leduni:

yazık yahu para toplayıp gönderelim adam zor durumda

3
1
yanıtYanıtla
yusufcuk:

İşte bu gibi zengin adamların servetleri erimesin diye 1 aylık kesintisiz sokağa çıkma yasağı gelmiyor? Neden Ekonomi ağır darbe alırmış? Hayır zenginlerin cebi ağır darbe alır. Bu dünyada zenginlerin cebi ağır darbe almasın diye biz garibanlar ya da orta kesim insanlar koronavirüsten hayatlarımızı kaybediyoruz.

1
0
yanıtYanıtla
nurettın:

oğlum baba sevsun para gonderemı evladum

0
0
yanıtYanıtla
CINAR:

Normalinde, böyle sözüm ona Devlet ADAMLARINI KAPALI PSYKIATRi''ye kapatmak gerekir, en dogrusu bu. ki, dünyaya daha fazla zarar vermesin diye. Servetine de El koymak gerekir. Dünya, Devlet ADAMI VASFINDA bu kadar AZILLI bir SAPIK görmedi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title