Haberler

Son Dakika: Galatasaray'da seçim, 11 Haziran Cumartesi günü yapılacak

Güncelleme:

Son dakika: Galatasaray'da 30 Nisan'da yapılması planlanan ancak tedbir kararı gerekçesiyle iptal olan Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı, 4 Haziran Cumartesi günü saat 10.00'da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı 11 Haziran 2022 günü aynı yer ve saatte yapılacak. Başkanlık için Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu yarışacak.

Galatasaray'da uzun süredir başkanlık seçimi karmaşası sürerken İstinaf Mahkemesi, Galatasaray'ın 30 Nisan'da yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kuruluna tedbir kararı koymuştu. Bu durumda sarı-kırmızılılarda seçim iptal olmuştu.

BAŞKAN ELMAS: 4-11 HAZİRAN OLARAK AÇIKLAYACAĞIZ

Dün, bu gelişmenin ardından Galatasaray'da iptal olan seçimin yeni tarihi ile ilgili konuşan Burak Elmas, "Biz 4-11 Haziran tarihinde seçim olacak şekilde karar alacağız ve bunu açıklayacağız." ifadelerini kullandı.

4 HAZİRAN'DAKİ TOPLANTIDA YETERLİ ÇOĞUNLUK SAĞLANAMAZSA 11 HAZİRAN'DA YAPILACAK

Galatasaray Kulübü, olağanüstü seçimli genel kurulun 4 Haziran'da, çoğunluk sağlanamaması durumunda 11 Haziran'da yapılacağını duyurdu. Başkan Burak Elmas ve yönetim kurulu, bugün akşam saatlerinde yaptığı toplantıda seçim tarihini belirledi. Toplantı sonrası kulüpten yapılan açıklamada, "2 Mayıs 2022 (Bugün) yapılan Yönetim Kurulu toplantımızda alınan karar neticesinde, Kulübümüzün 'Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı' 4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 10.00'da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı 11 Haziran 2022 günü aynı yer ve saatte yapılacaktır" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

Eren İsmail:

Ya defolun gidin Allah askina

0
3
yanıtYanıtla
umurka 06:

Anlamıyormusun, ne gelecek olan gelebiliyor ne gitmek isteyen gidebiliyor :)))

yanıt1
yanıt1
Murat ÖREN:

Üyeler Burak Elmas ve yönetimine istifa et diyorlar başkanda Öyle bir şey yapmak istemiyor. Sonucu da böyle oluyor. Galatasaray kendi ayağına sıkıyor. Beceriksiz yönetim dedikleri bu olsa gerek. Hazırlık yapamayan Galatasaray seneye de sıkıntılı günler yaşayacak gözüküyor.

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title