Haberler

Son Dakika: Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla, görevinden istifa etti

Güncelleme:

Son dakika: Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Hakan Atilla kendi isteğiyle Genel Müdürlük görevinden istifa etti. Atilla'nın istifası kabul edildi.

Geçtiğimiz hafta istifa haberleriyle gündem olan Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla, bugün istifa dilekçisini Borsa İstanbul Yönetim Kurulu'na sundu ve istifası kabul edildi.

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Sn. Mehmet Hakan Atilla'nın kendi isteğiyle 08.03.2021 tarihinden itibaren Genel Müdürlük görevinden istifa etmesi nedeniyle, 08.03.2021 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile istifası kabul edilmiştir. Borsamız kararı, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı'na bildirilmiştir."

HALKBANK DAVASINDA YARGILANMIŞTI

Eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Atilla, ABD'de İran yaptırımlarını delinmesiyle ilgili davada yargılanmış ve Mayıs 2018'de mahkeme 32 ay hapis cezası vermişti. Atilla, Temmuz 2019'da tahliye edilmişti.

EKİM 2019'DA BORSA'NIN BAŞINA ATANMIŞTI

ABD'de tahliye olduktan sonra Türkiye'ye dönen Atilla, Ekim 2019'da Borsa İstanbul Genel Müdürü olarak atanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Borsa İstanbul Hakan Atilla Ekonomi Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (36)

HÜKÜMET:

akşam hükümetin açıklması aynen böyle olur : '' Atilla''nın affını kabul ediyoruz '' :D ppuahahhaha

44
9
yanıtYanıtla
d:

batan geminin

36
11
yanıtYanıtla
d:

dolara bakın

yanıt4
yanıt1
Büşra:

O istifa etmesin de herkes istifa edebilir. Yeter ki O istifa etmesin. O ki istifa etse istifa etmeyenler istifa etmişten beter olurlar. Öyle ki istifa etmeye cesareti olmayan, istifa etmemek uğruna her türden ve her şekilden yanlışı sürdürmeye razı olmak kahramanlık ve cesarettir, nihayetin boş ve karşılıksız bir eylem değildir ne de olsa ilahi adalete karşı kürek çekmektelerdir. O istifa ediverirse var ya alayınız istifa etmişten beter olursunuz. O''nun kim olduğunu asla söylemeyeceğim.

14
25
yanıtYanıtla
ARAB:

ANLADIYSAM ARAB OLAYİM

yanıt13
yanıt3
banu:

ne çok kasmışsın kendini

yanıt13
yanıt1
realist:

ne anlatıyorsun sen ya ;D

yanıt1
yanıt1
Tr:

Partizanlık böyle bişey işte canım ülkemin güzel insanları herkez gitsin bitek o kalsın diyor kimi kastettiğini herkez biliyor benim için ülkemin insanı vatandaşımın kursagından geçen cebine giren önemlidir eger benim vatandaşımın kursagından bişey geçmiyorsa cebi boşsa benim için şahıslarında kişilerinde hiç Bi önemi yoktur bu ülkede halan akşam dogalgaz yakamadıgı için sogukta oturan birileri varsa o ülkede hiç bişey yok anlamına gelir yerin dibine girsin sizin başkanlık sisteminiz o zaman

yanıt2
yanıt0
ömer turan:

biden korkusu yusuf yusuf

22
11
yanıtYanıtla
dd:

halkbanka atanır xd

28
2
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title