Haberler

Solhanspor Kulübü'nün yeni başkanı Ziya Sözen oldu

Güncelleme:

Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden erkek voleybol takımına sahip Solhanspor Kulübü başkanlığına Ziya Sözen seçildi.

Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden erkek voleybol takımına sahip Solhanspor Kulübü başkanlığına Ziya Sözen seçildi.

Solhanspor'un ilçedeki bir tesiste olağanüstü gerçekleşen genel kurulunda tek aday olan Sözen, kulübün yeni başkanı oldu.

Sözen, genel kurulun ardından yaptığı konuşmada, kendisini başkanlık görevine layık görenlere teşekkür etti.

Daha önce destekçisi olduğu Solhanspor'un büyük bir sorumluluk ile yöneticisi olduğunu belirten Sözen, "Solhanspor için de en iyisini yapma gayretinde olacağız. Bu görev bize tevdi edildiğinde asla Solhanspor ile fedakar ve cefakar taraftarını yalnız bırakmazdık. Bu doğrultuda bu görevi bir borç bilerek üstlendik." ifadelerini kullandı.

"Sporda başarıyı yakalamaya çalışırken Türkiye'nin en centilmen takımı olmaya da aday olacağız." diyen Sözen, her ferdin gelip rahatlıkla güven içinde maç izleyebileceği bir ortam yaratmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydetti.

Sözen, kulübü şeffaf yönetim anlayışı ile idare edeceklerini, şeffaflık ilkesinden ödün vermeden her ayın sonunda mali tablolarını kamuoyu ile paylaşacaklarını ve herkesin güven duyacağı bir kulüp ve yönetim olmak için hesap verebilirlik ilkesi doğrultusunda davranacaklarını ifade etti.

Solhan'ın salon kriterlerinin Efeler Ligi'ne uygun olmamasından dolayı maçların Bingöl'de oynanacağını anımsatan Sözen, şöyle konuştu:

"Ancak salonun yapılması için çalışmalar devam ediyor. Bu konuda AK Parti Genel Başkan Yardımcı Sayın Cevdet Yılmaz ve Bingöl Milletvekili Sayın Feyzi Berdibek ve önceki dönem yönetim kurulumuz tarafından gerekli girişimler yapıldı ve takip edilmektedir."

Sözen, Solhanspor'a bugüne kadar katkı sunan, emek veren ve desteklerini esirgemeyen başta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Vali Kadir Ekinci, Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, eki kulüp yönetimine ve taraftarlara teşekkür etti.

Kaynak: AA / Spor

voleybol Sigorta Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title