Haberler

SPOTIFY ÜCRETLERİ 2023 | Spotify Ücretli mi? Spotify üyelik ne kadar? Spotify internet olmadan çalışır mı?

Güncelleme:

Spotify, dünya çapında birçok insanın diledikleri anda diledikleri dijital müzik, podcast ve videolara erişmesini sağlayan dijital bir platformdur. Spotify kullanmak isteyen kişiler bu platforma bilgisayar, tablet, telefon, televizyon, hoparlör ve arabalar dahil olmak üzere birçok alandan erişim sağlayabilirler. Peki, Spotify ücretleri 2023 ne kadar? Spotify Ücretli Mi? Sportify üyelik ne kadar? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Spotify, dünya çapında milyonlarca şarkıya ve videoya anında erişebilmeyi sağlayan dijital bir müzik, podcast ve video platformudur. Spotify ücretsiz kullanıma sunulurken bazı seçenekler için erişim öncesinde ödeme yapılması gerekir. Peki, Spotify ücretleri 2023 ne kadar? Spotify Ücretli Mi? Spotify üyelik ne kadar? Spotify takipçi satın almak zararlı mı? Spotify internet olmadan çalışır mı? Spotify ücretsiz dinlenir mi? Detaylar haberimizde...

SPOTİFY ÜCRETLİ Mİ?

Spotify uygulamasında müzik dinlemek gibi temel işlevler ücretsizdir fakat mevcut Spotify üyeliğini premium derecesine yükselterek birden çok yeni özelliği keşfetmek mümkün. Spotify premium üyeliği ile gelen bu özelliklerden bazıları;

  • Dinlediğimiz müzik türüne göre öneriler alma ve bu öneriler sayesinde yeni bir müzik radarı oluşturma
  • Çalma listesi sayesinde müzik ve podcast koleksiyonlarını oluşturma
  • Şarkıyı dinlerken eş zamanlı olarak şarkı sözlerine erişebilme.

SPOTİFY ÜYELİK NE KADAR?

Spotify en çok kullanılan çevrimiçi ve çevrimdışı müzik ve podcast dinleme uygulamasıdır. Uygulamayı ilk kez kullanacaklar için ilk ay ücretsiz Premium Paket kampanyası bulunmaktadır. İşte Spotify 2023 ücretleri:

  • Premium Öğrenci Aylık 14,99₺
  • Premium Duo 39,99₺
  • Bireysel Aylık 29,99₺
  • Premium Aile Aylık 49,99₺

Spotify Ücretli mi? Spotify üyelik ne kadar? Spotify internet olmadan çalışır mı?

SPOTİFY PREMİUM NEDİR?

Spotify Premium, Spotify uygulamasının bize sunduğu daha ayrıcalıklı bir hizmettir. Bu ayrıcalıklı hizmetin bize sunduğu sayısız avantajdan bazıları;

  • Spotify ücretsiz üyelikte de olduğu gibi tüm şarkılara erişim hakkı vardır.
  • Podcast, sesli kitaplara sınırsız erişim hakkı vardır.
  • Yurt dışı seyahatlerinde Spotify üyeliği herhangi bir gün sınırlaması olmadan kullanılmaya devam edilebilmektedir.
  • İnternet bağlantısı olmadığında da çevrimdışı dinleme özelliği sayesinde müzik dinleyebilme imkanı tanır. Fakat bu özellikten yararlanabilmek için tek koşul, internet bağlantımız olduğu bir anda dinlemek istediğiniz müziği cihazınıza indirmelisiniz.
  • Müzik dinlerken, podcast dinlerken araya reklam girmesi kimsenin hoşuna gitmez. Spotify premium özelliği sayesinde dinlemek istediğimiz müzik veya podcast'e reklamsız bir şekilde erişebiliriz.
  • Spotify premium üyeliği kullanmanın bir diğer avantajı ise dinlediğimiz podcast veya bir şarkıdan başka bir şarkıya atlama hakkı sınırsızdır. Spotify premium özelliği sayesinde daha kaliteli bir müzik şöleni yaşamak oldukça mümkündür.

SPOTİFY TAKİPÇİ SATIN ALMAK ZARARLI MI?

Kesinlikle bir zararı yoktur. Bu konuda algoritmaya yönelik gönderim sağlıyoruz. Sizlerde Spotify Takipçi Satın Al paketlerine bakarak daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz.

SPOTİFY ÜCRETSİZ DİNLENİR Mİ?

Spotify tamamen ücretli değil. Dijital müzik platformunun ücretsiz hesap seçeneği de mevcut fakat ücretsiz hesap herkes için tercih edilebilir türden hesap sayılmaz. Bunun başlıca sebepleri şu şekilde sıralanabilir: Şarkıları dinlemek için reklam dinlemek zorundasınız.

SPOTİFY İNTERNET OLMADAN ÇALIŞIR MI?

Müziklerini ve podcast'lerini internet bağlantının olmadığı her yere götür. Premium ile albümleri, çalma listelerini ve podcast'leri indirebilirsin. Spotify'ın ücretsiz sürümünde yalnızca podcast'leri indirebilirsin.

SPOTİFY ÇALIŞMA LİSTESİ NEDİR?

Spotify çalma listesi, sık sık dinlemekten keyif aldığımız şarkı ve podcastleri kendi oluşturduğumuz listeler veya sistemin bize oluşturduğu listeler olarak tanımlanabilir.

Eğer kendimiz bir çalma listesi oluşturmak istiyorsak bunu profilimizde bulunan çalma listeleri alanında bulabiliriz. Eğer sistemin bize hazırladığı Spotify mix'leri, haftalık keşif, yeni müzik radarı, günlük podcastlerin, tekrar tekrar çalmaya doyamadıkların şeklinde adlandırılan çalma listelerine erişmek istiyorsak bunları da ana sayfamızda bulabiliriz.

Bu listeler bize sistem tarafından seveceğimizin düşünüldüğü şarkılar, so günlerde en sık tekrar tekrar dinlediğimiz şarkılar, takip ettiğimiz sanatçı veya gruplar, dinlemekten keyif aldığımız türler, düzenli olarak takip ettiğimiz podcastlere bakılarak sunulur. Sistem bu listeleri genelde haftalık olarak günceller.

Sistem tarafından oluşturulan bu çalma listelerini beğenirsek kendi profilimizde bulunan "çalma listelerim" alanına taşıyabiliriz. Bu sayede istediğimiz zaman istediğimiz listeye erişim sağlamamız da kolay olacaktır.

Spotify uygulamasının bizlere sunduğu bu özellik sayesinde dinlediğimiz müzik veya podcastleri bir arada tutabilmiş olmanın yanı sıra yeni oluşan çalma listeleri sayesinde daha önce dinlemediğimiz sanatçılar, podcastler veya müzik türlerini keşfetme imkanımız doğar.

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

Bilgisayar Spotify Dünya Gündem Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title