Haberler

ÖSYM sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? TYT, AYT açıklandı mı? YKS sınavı ne zaman açıklanacak?

Güncelleme:

ÖSYM'nin yayınladığı sınav takvimine göre, 17-18 Haziran'daki Yükseköğretim Kurumları Sınavı oturumları yapıldı. YKS sınavına giren adaylar ise sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Merak edilenler arasında ise ÖSYM sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? TYT, AYT açıklandı mı? YKS sınavı ne zaman açıklanacak? soruları aratılıyor. İşte detaylar...

ÖSYM sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? TYT, AYT açıklandı mı? YKS sınavı ne zaman açıklanacak? soruları merak ediliyor. YKS sınavına giren adaylar sınava kısa süre kalmasıyla beraber YKS sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Öğrencilerin gündeminde yer alan konu ile ilgili merak edilenler arasında YKS sınav sonuç tarihi yer alıyor. Arama motorlarında ÖSYM sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? TYT, AYT açıklandı mı? YKS sınavı ne zaman açıklanacak? soruları aratılıyor.

ÖSYM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM tarafından yapılan açıklamalara göre YKS sonuçları 20 Temmuz'da açıklayacak. TYT: 17 Haziran, AYT: 18 Haziran , YDT: 18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınavların sorunsuz bir şekilde tamamlanmasının ardından YKS sonuçları 20 Temmuz'da adayların erişimine açılacak.

YKS SINAVI NE ZAMAN?

YKS sınavının yapılacağı tarihte belli oldu. Bu yıl YKS sınavı 17 -18 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır. 2023-YKS 1. Oturum (TYT) 17 Haziran tarihinde gerçekleşecektir. 2023-YKS 2. Oturum (AYT) 18 Haziran tarihinde yapılacaktır. Bununla birlikte adaylar, 2023-YKS 3. Oturum (YDT) 18 Haziran tarihinde sınava girecektir.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Ösym TYT AYT YKS Gündem Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title