Haberler

Manchester City maçı kaç kaç? Manchester City maçı hangi kanalda, saat kaçta? Newcastle - Manchester City maçı şifresiz mi?

İngiltere Premier Lig hedefine ulaşmak isteyen Newcastle - Manchester City bugün karşı karşıya geliyor. Haftanın en önemli maçlarından biri olan Newcastle - Manchester City maçı öncesi, maç ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi, maçın hakemi kim sorularının yanıtları merak ediliyor. Peki, Newcastle - Manchester City maçı ne zaman? Manchester City maçı kaç kaç?

İngiltere Premier Lig heyecanla beklenen müsabakada Newcastle - Manchester City karşı karşıya gelecek. Sporseverlerin merakla beklediği maç öncesi Newcastle - Manchester City maçı şifresiz mi? Newcastle - Manchester City maçı hakemi kim? Newcastle - Manchester City maçı ne zaman, hangi kanalda sorularının yanıtları araştırıldı. Newcastle - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City maçı kaç kaç? Detaylar haberimizdedir…

MANCHESTER CİTY MAÇI KAÇ KAÇ?

Newcastle - Manchester City 3-3 berabere bitti.

21-08-2022 NEWCASTLE VS MANCHESTER CİTY MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Newcastle ile Manchester City arasındaki İngiltere Premier Lig maçı, Bein Sports 3 kanal(lar)ından canlı yayınlanacak.

NEWCASTLE-MANCHESTER CİTY MAÇI BEİN SPORTS 3 CANLI İZLEMEK İÇİN FREKANS VE PLATFORM BİLGİLERİ

Bein Sports 3, Digiturk 79, Kablo TV 234 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Manchester City maçı kaç kaç? Manchester City maçı hangi kanalda, saat kaçta? Newcastle - Manchester City maçı şifresiz mi?

NEWCASTLE-MANCHESTER CİTY MAÇI HANGİ GÜN?

Newcastle-Manchester City Maçı, 21 Ağustos Pazar günü oynanacak.

NEWCASTLE-MANCHESTER CİTY MAÇI SAAT KAÇTA?

Newcastle-Manchester City Maçı, saat 18:30 başlayacak.

NEWCASTLE-MANCHESTER CİTY MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Newcastle ve Manchester City, karşı karşıya geleceği İngiltere Premier Lig maçı, Newcastle'da, St.James Park Stadyumu'nda oynanacak.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Newcastle United FC Manchester City FC Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title