Haberler

Kırkpınar güreşleri hangi kanalda? Kırkpınar yağlı güreşleri ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda yayınlanıyor?

Güncelleme:

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin yayıncısı birçok kişi tarafından araştırılıyorken yapılan bir açıklama ile Kırkpınar hangi kanalda? sorusu yanıt buldu. 662'ncisi düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin açılışı bugün gerçekleştiriliyor. Peki, Kırkpınar hangi kanalda? Kırkpınar güreşlerini hangi kanal veriyor Kırkpınar yağlı güreşleri ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin 662'nci yayıncısı belli oldu ve böylece Kırkpınar hangi kanalda? Sorusu yanıt buldu. 7-9 Temmuz arasında gerçekleşecek Kırkpınar Yağlı Güreşleri izleyicisi ile buluşuyor. 7 Temmuz Cuma günü başlayacak olan Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin detayları merak konusu oluyor. Peki, Kırkpınar hangi kanalda? Kırkpınar güreşlerini hangi kanal veriyor? Kırkpınar yağlı güreşleri ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte 2023 Kırkpınar yağlı güreşleri hakkında merak edilen detaylar...

KIRKPINAR GÜREŞLERİ HANGİ KANALDA?

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin yayıncısı TRT Spor'da sporseverlerle buluşuyor. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin bu yıl 7-9 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.

KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR 2023?

7-9 Temmuz arasındaki Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz. Edirne Mimar Sinan Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kayıtlarda pehlivanlar 2 gün boyunca boylarına göre ayrıldı. Başpehlivanlık kategorisinde 53 başpehlivan, altın kemer için mücadele edecek. 2023 Kırkpınar yağlı güreşleri 7 Temmuz Cuma günü 09.00'da başlayacak ve 2 gün boyunca devam edecek. TRT Spor Yıldız resmi Twitter hesabından Kırkpınar yağlı güreşlerine ilişkin yapılan duyuru ise şu şekilde;

???>? 622. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde heyecan TRT ekranlarında yaşanacak!

?? 7-8-9 Temmuz
?? @trtspor & @trtsporyildiz pic.twitter.com/0eSar4Z0Kc

— TRT Spor Yıldız (@trtsporyildiz) July 3, 2023

KIRKPINAR GÜREŞLERİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

TRT Spor Yıldız kanalında yayınlanacak olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri 7 Temmuz Cuma günü 09.00'da başlayacak ve 2 gün boyunca devam edecek. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni izlemek isteyen vatandaşlar TRT Spor Yıldız kanalı üzerinden şifresiz bir şekilde veya TRT Spor Yıldız kanalı internet sitesi üzerinden ücretsiz bir şekilde Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni izleyebilir.

KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ'NE KAÇ KİŞİ KATILDI?

Edirne'de bu yıl 662'ncisi düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne 2 bin 141 pehlivan katılacak. Edirne Belediyesi, kayıt olup gelmeyen güreşçi sayısının da 187 olduğunu açıkladı.

662. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ 2. TUR SONUÇLARI NE OLDU?

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 2. tur müsabakaları tamamlandı. 14 başpehlivan üst tura yükseldi. Serhat Gökmen direkt olarak üst tura çıktı. En dikkat çeken müsabakalardan biri Ali Gürbüz-Ertuğrul Dağdeviren güreşi oldu. Diğer turda ise İsmail Balaban, Özkan Yılmaz, Kürşat Şevki Korkmaz, Mehmet Yeşil Yeşil, Orhan Okulu, Hüseyin Gümüşalan, Yusuf Can Zeybek, Emre Erkal, Cengizhan Şimşek, Fatih Atlı, Mustafa Batu, Hamza Köseoğlu ve Ali Gürbüz üçüncü tura çıktı.
Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor All Star 2024: Furkan'ın Durumu Merak Konusu Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title