Haberler

Hazard Galatasaray'a mı geliyor? Hazard Galatasaray'a gelecek mi? Eden Hazard hangi takıma gidecek?

Güncelleme:

Dünyaca ünlü yıldız oyunculardan bir tanesi olan Eden Hazard'ın Galatasaray takımı ile anılmasının ardından futbolseverler heyecanla Hazard Galatasaray'a mı geliyor? sorusunu araştırdı. Yıldız oyuncunun adının Galatasaray ile anılması sarı- kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Peki, Hazard Galatasaray'a mı geliyor? Hazard Galatasaray'a gelecek mi? Eden Hazard hangi takıma gidecek?

Transfer döneminde büyük dikkat çeken Erden Timur'un şimdilerde ise Eden Hazard'ı transfer etmek istediği söylentileri var. Dünyaca ünlü yıldız oyunculardan bir tanesi olan Eden Hazard'ın Galatasaray takımı ile anılmasının ardından futbolseverler heyecanla Hazard Galatasaray'a mı geliyor? sorusunu araştırdı. Yıldız oyuncunun adının Galatasaray ile anılması sarı- kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Peki, Hazard Galatasaray'a mı geliyor? Hazard Galatasaray'a gelecek mi? Eden Hazard hangi takıma gidecek?

HAZARD GALATASARAY'A MI GELİYOR?

Mauro Icardi, Mertens, Lucas Torreira ve Oliveira gibi isimleri kadrosuna kadar sezona transfer şampiyonu olarak giren Galatasaray'ın, Real Madrid ile ayrılma aşamasına gelen Eden Hazard'da kancayı taktığı iddia edildi. Dursun Özbek yönetiminde bomba transferlerle sezona başlayan Galatasaray'da başkanvekili Erden Timur, dünyaca ünlü futbolcuların kadroya kazandırılmasında büyük pay sahibi olmuştu. Timur'un geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklmada, "Hiç hayal edilemeyecek oyuncuların durumunu, 'Körün taşı' diyerek sorduk. İstediğim ama gerçekleşmeyen iki transfer oldu." ifadelerini kullanmıştı. Bu isimlerden birinin Eden Hazard olduğu iddia edilirken, sarı-kırmızılıların Belçikalı yıldız için ara transfer döneminde harekete geçeceği belirtildi.

Radyospor'a konuşan AS gazetesi muhabiri Manu de Juan, Hazard'ın Real Madrid ile yolları ayırabileceğini ifade etti. Juan yaptığı açıklamada, "Real Madrid, kiralık tekliflerine de sıcak bakıyor, maaşının yarısının ödenmesi koşuluyla. Elbette koşullarını sağlamayı vadeden kulübe transferi söz konusu olabilir." ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Galatasaray Real Madrid Eden Hazard Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title