Haberler

Avatar: Suyun Yolu ne zaman vizyona girecek? Avatar 2 Suyun Yolu filiminin konusu nedir?

Güncelleme:

Avatar filim serisinin yeni filimi. Avatar 2 Suyun yolu filimi tanıtım filmi yayınlandı. 2 milyar 847 milyon dolarlık hasılatıyla tüm zamanların en çok gişe yapan filmi 'Avatar' 13 yıl sonra izleyiciyle buluşacak. Devam filmi 'Avatar: Suyun Yolu'nun tanıtım filmi yayınlandı. Peki, Avatar 2 Suyun yolu filimi ne zaman vizyona girecek? Avatar 2 Suyun yolu filiminin konusu nedir? Avatar 2 Suyun yolu Filiminin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Avatar 2 yayın tarihi belli açıklandı. Kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenen video ile birlikte yeni görüntüler heyecana neden oldu. Vizyona girdiği 2009 yılında dünya genelinde beğeni toplayan yapım, yeni fragmanı ve yayın tarihi ile merakla bekleniyordu. Peki, Avatar: Suyun Yolu ne zaman vizyona girecek? Avatar 2 Suyun Yolu filiminin konusu nedir? Avatar 2 filiminin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Detaylar haberimizde...

AVATAR SUYUN YOLU FİLİMİNE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Avatar Suyun Yolu filmi için geri sayım başladı. James Cameron imzalı film 16 Aralık 2022'de vizyona girecek. Serinin 3 filminin 2023 Aralık, 4.filmin 2025 Aralık ve 5.filmin 2027 Aralık tarihlerinde vizyona girmesi bekleniyor.

AVATAR 2 FİLİMİNİN KONUSU NEDİR?

Jake Sully ve Neytiri bir aile kurarlar ve birlikte kalmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Ancak, eski bir tehdit başladığı işi bitirmek için geri döndüğünde, evlerini terk etmek ve Pandora'nın farklı bölgelerini keşfetmek zorunda kalırlar.

AVATAR 2 FİLİMİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR?

Merakla beklenen filmin kadrosunda Sam Worthington, Zoe Saldana, CCH Pounder, Matt Gerald, Kate Winslet, Edie Falco, Brendan Cowell ve Michelle Yeoh gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title