Haberler

Software Ag'nin Yeni Teknolojiler Lideri Theo Priestley Oldu

Software AG, sektörde çığır açan İş Süreçleri, Büyük Veri / Bellek içi Teknolojileri / Karmaşık Olay Analizi, Bulut, Mobil, Entegrasyon ve Gerçek Zamanlı İşlem platfomlarının yaygınlaştırılması ve kurumsal pazarlama stratejilerinin geliştirilmesi...

Software AG, sektörde çığır açan İş Süreçleri, Büyük Veri / Bellek içi Teknolojileri / Karmaşık Olay Analizi, Bulut, Mobil, Entegrasyon ve Gerçek Zamanlı İşlem platfomlarının yaygınlaştırılması ve kurumsal pazarlama stratejilerinin geliştirilmesi amacıyla, günümüz trendlerinin bir numaralı ismi ve sektör analisti Theo Priestley'yi Başkan Yardımcısı ve Yeni Teknolojiler Lideri olarak atadı.

Theo Priestley'nin Software AG içindeki rolü, Satış ve Pazarlama departmanları arasındaki iletişimi güçlendirmek ve Software AG çözümlerini, sektöre dair karmaşık terminolojileri kullanmadan, herkesin anlayacağı bir şekilde dile getirmek.

Hikaye anlatımındaki becerisi, iş dünyasındaki teknoloji trendlerine hakimiyeti ve müşteri deneyimindeki gerçekçi ve pratik çözümleriyle kurumsal teknoloji sektöründe güven yaratmayı başaran Priestley, bundan böyle kendi blogu IT Redux dışında, teknoloji ve iş dünyasına yönelik makaleleriyle diğer sitelerde de yazmaya devam edecek.

"Software AG'nin teknoloji dünyasındaki dönüşümü kendi bilgim, deneyimlerim ve tarzım doğrultusunda aktarmamı istemesi ve bu teklifi bana getirmesi beni çok mutlu etti. Genel olarak yazılım sektöründe tutkulu girişimlerim ve dürüst yaklaşımlarımla tanındığım için yeni görevimde de trendlerin işletmeler için bugün ne anlama geldiğini, bu trendleri uygulamaya koyduklarında onları nasıl bir geleceğin beklediğini ve Software AG'nin bu süreçte işletmelere nasıl bir katkısı olabileceğini, iş dünyasına en doğru şekilde anlatmaya çalışacağım".

Theo Priestley, BT alanında devrim yaratan büyük veri, bulut, mobil ve sosyal iş ağı uygulamalarını temel alarak Software AG'nin varolan uzman ekipleriyle bir araya gelecek ve yeni teknolojiler sayesinde dünyanın, ekonominin, sektörlerin ve bireylerin nasıl şekillendiğini iş ortaklarına ve yeni müşterilerine anlatacak. Gerçek yaşamdan müşteri deneyimi örneklerini kullanarak, yaşanan sorunları ve çözüm yollarını dile getirecek olan Priestley, Software AG sayesinde rekabette bir adım önde olmak için gereken trendleri ve bu trendlerin yaratacağı avantajları ortaya koyacak.

"Günümüzde BT sektörü, iş dünyası ve bireyler arasındaki ilişki, dört temel teknoloji trendi sayesinde tamamen değişmiş durumda" diyen Software AG Yönetim Kurulu Üyesi Darren Roos sözlerine şöyle devam etti: "İşletmeler, rekabette bir adım önde olmak için, yeni dijital teknolojileri benimseyen ve iş fırsatlarını kaçırmak istemeyen çalışanların ve müşterilerin izini sürüyor. Bu nedenle Theo Priestley'nin, gelecekteki iş fırsatlarını özgün ve net anlatımlarla Software AG'ye ve BT sektörüne aktaracak olması bizi oldukça mutlu ediyor. Mükemmel bir zamanlama olduğunu söyleyebilirim".

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title