Haberler

Sivasspor-Samsunspor Soyunma Odaları

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Samsun karşısında rahat kazanacakları maçı konsantrasyon eksikliği ve erken rahatlama yüzünden zor bitirdiklerini belirterek, "Ligin ikinci yarısı bu hataları yapmamamız gerekiyor" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Samsun karşısında rahat kazanacakları maçı konsantrasyon eksikliği ve erken rahatlama yüzünden zor bitirdiklerini belirterek, "Ligin ikinci yarısı bu hataları yapmamamız gerekiyor" dedi. Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç ise maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi.

Sivasspor'un 3-2 üstünlüğü ile sona eren karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Çok enteresan bir maç oldu. Mağlup duruma düştük. Navratil'in sakatlandığı durumda, ikinci stoperimiz kırmızı kart gördü. İstediğimiz neticeyi aldığımız anda basit hatalarla durumu daha kötü yaptık. İkinci gol gelip, 10 kişi kalınca panik yaptık. Girdiğimiz pozisyonları da değerlendiremedik. Bugün Samsun hiç bir zaman mücadeleyi bırakmadı. Etkili adamları vardı. Kalecimiz ve defans iyi bir direnç gösterdi. Hakem düdüğü çalmadan maç bitmiyor. Maçı bırakınca berabere duruma düşebiler hatta mağlup da olabilirdik. Gereksiz telaşa girdik, ilerideki oyuncular top tutamadı. Ama ona rağmen galip geldiğimiz için mutluyuz. İlk yarı bitti. İkinci yarıya iyi başlamamız gerekiyor. İlk yarıdaki maçlarda bizim hatalarımız ve hakem hataları vardı. Maalesef bütün hakem hataları bizi buldu. Her şeye rağmen 24 puan aldık. İkinci yarıya iyi başlamamız gerekiyor. Ayrılan arkadaşlarımızın yerine takviyelerle iyi duruma gelmeye çalışacağız" dedi.

Son dakikada pozisyonu görmediğini söyleyen Çalımbay, "Samsun doldur boşalta geçmişti. Uzun adamlarımız oyundan çıkmıştı. Bu nedenle zor anlar yaşadık. Defans ve kalecimizi tebrik ediyorum ama forvet oyuncularına kızgınım. Çünkü topu ilerde tutmamız gerekiyordu. Bunu yapamadık. Bunların hepsinden ders çıkaracağız. Bu dersi alamazsak ikinci yarı bizim için sorun olabilir. Ligin ikinci yarısı telafisi olmayan maçlar oynanacak." dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç, maçın normalde 3-3 olması gerektiğini belirterek, "Son Beşiktaş maçına kadar aynı performansı gösteremedik. 1-0 öne geçmemize rağmen bölüm bölüm sıkıntılar yaşadık ve geriye düştük. Biz özellikle öne geçtikten sonra kolay gol yedik. Hatta ikinci devre 3-1 geriye düşmemize rağmen 3-2 sonrası bir başka gol bulmak için elimizden geleni yaptık. Zorlamamızın sonucu Faty atıldı ve rakip 10 kişi kaldı. İkinci yarıda beraberlik olsaydı bu sonucu hak etmiş olacaktık" dedi.

Hakem yönetimine değinen Petkoviç, "17 maçta verilen bir çok hakem kararı bize karşıydı. Bu krarla kendi elimizde olmadığı ve başkaları verdiği için bazen reaksiyon gösteriyoruz" dedi. Son dakikada iptel edilen gole de deinen Petkoviç, "Son pozisyonda benim açımdan bir faul görülmedi. Bunun tam olarak krarını kim verdi bunu bilmiyorum. Benim açımdan bir faul yoktu" diye konuştu.

Sivasspor'un üçüncü golünü atan Mehmet Nas, "Zor bir maç oldu. Taraftarımız önünde son maçta galip gelmek istiyorduk zorda olsa başardık. Kötü bir gol yedik, ama çabuk toparlanıp golü bulduk. İkinci yarıda 3'üncü golden sonra rahatladık. Peşinden gol ve kırmızı kart gelince zor oldu. İlk yarıyı istediğimiz gibi bitirdik" dedi.

Kaptan Uğur Kavuk ise "Ligin ilk yarısının son maçında galip gelmek istiyorduk. Rakibimizin son şansı olduğunu biliyorduk. Zaman zaman git geller oldu. Kırmızı karttan sonra üst üste maçların yorgunluğu nedeniyle geri çekilmesini bildik. Skoru elde ettikten sonra bunu korumamız gerekiyordu. Önümüzde devre arası var. Bu arayı iyi değerlendirip Karabük maçıyla ikinci yarıda iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Ziya Erdal ise, maçın zor olacağını bildiklerini belirterek, "1-0 geri duruma düştük. 3-1 öne geçtikten sonra rahatlayıp konsotre kaybı yaşadık ve kolay maçı zora soktuk. 10 kişi kaldıktan sonra kazanmamız önemliydi. İkinci yarıyla birlikte iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz." Takımın ikinci golünü atan Grosicki, "Bizim için çok zor maç oldu. Durum 3-1 iken kendimizi zor duruma soktuk ama yine de kazanmayı bildik" dedi.

Samsunsporlu Simon Zenke kaybettkikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Sivas'tan puansız dönmemiz talihsizlik oldu. Bizim için tahammül edilemez bir durum. Hakemlerin tavrı ve yönetim şekli bizim açımızdan dayanılmaz duruma geldi. Federasyonun bu duruma el koyması ve bir şeyler yapması gerekir. Samsunspor'un 9-10 puanı elinden alındı" diye konuştu. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title