Haberler

Sivas'ta "Kayak Eğitim Merkezi" İnşaatı Yükseliyor

Sivas'ta yapımı süren "Kayak Eğitim Merkezi"nin kısa zamanda tamamlanması hedefleniyor.

Sivas'ta yapımı süren "Kayak Eğitim Merkezi"nin kısa zamanda tamamlanması hedefleniyor.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan açıklamaya göre, Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Ankara ve İstanbul'un ardından Türkiye'de üçüncü olacak olan kayak eğitim merkezinin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Bir taraftan kırsal altyapı yatırımları ile köylerde yaşam standartlarını üst seviyelere çıkardıklarını ifade eden Kaya, bir taraftan da idarenin geliştirdiği yeni projelerle şehrin vizyonuna önemli katkı sağladığını vurguladı.

Sivas İl Özel İdaresinin eğitimden sağlığa, tarımdan kültüre, emniyetten spora, sosyal hizmetlerden turizme kadar birçok proje ile lokomotif kurum olma misyonunu sürdürdüğüne işaret eden Kaya, mahalli müşterek ihtiyaçların giderilmesi, devlet destekli yatırımların hayat bulması ve şehrin 2023 idealine kavuşması yönünde de ilk ve yeni olan birçok projeyi gerçekleştirdiğini aktardı.

Sivas'a kazandırılan "Kayak Eğitim Merkezi"nin, hizmete açıldıktan sonra sporseverlerin burada öncelikle kayak sezonunu beklemeden istedikleri zaman simülatör üzerinde, kayak hocaları rehberliğinde teorik bilgiyi alabileceklerini vurgulayan Kaya, kayak sezonu başladığında ise Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde pratiğini yapabileceklerini, böylelikle kayak sporunu daha kısa sürede öğrenebileceklerini ifade etti.

Kayak Eğitim Merkezi'nin tamamlanmasıyla merkez içinde açık otopark, kafe, kamelyalar, oturma bankları ve yürüyüş yollarının da bulunacağını ifade eden Kaya, böylece bölge halkına alternatif bir sosyal yaşam alanı oluşturulacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Nebi Kaya Sivas Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title