Haberler

'Tam kapanma' öncesi dev asayiş denetimi

Güncelleme:

'Tam kapanma' öncesi dev asayiş denetimi Şişli'de polis ekipleri 17 günlük tam kapanma öncesi dev bir asayiş denetimi gerçekleştirdi Denetimlerde Toplum Destekli Polisler de kadınlara KADES uygulamasını tanıttı Şişli'de 17 günlük tam kapanma öncesi özel hareket polislerin de desteğiyle...

'Tam kapanma' öncesi dev asayiş denetimi

Şişli'de polis ekipleri 17 günlük tam kapanma öncesi dev bir asayiş denetimi gerçekleştirdi

Denetimlerde Toplum Destekli Polisler de kadınlara KADES uygulamasını tanıttı

İSTANBUL - Şişli'de 17 günlük tam kapanma öncesi özel hareket polislerin de desteğiyle ilçe genelinde dev bir asayiş denetimi gerçekleştirildi. Girişi ve çıkışların kapatıldığı denetimde, şüpheli görülen araçları durduran polis, vatandaşların üstlerini arayarak GBT'lerini sorguladı. Kuş uçurtulmayan denetimde Toplum Destekli Polis ekipleri ise semtte kadınlara KADES uygulamasını tanıttı

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında 17 günlük tam kapanma kararı alınmıştı. Bu kapsamda denetimlere hız kesmeden devam eden Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için tam kapanma öncesi Okmeydanı'nda geniş kapsamlı asayiş denetimi gerçekleştirdi.

Semte kuş uçurtulmadı

Özel Harekat, Terörle Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Asayiş Şube, Trafik Denetleme ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği denetimde, semtin giriş ve çıkışları kapatıldı. Arama noktaları oluşturan polis ekipleri, durdukları araçları didik didik aradı. Vatandaşların üst aramasının yapıldığı denetimde Genel Bilgi Toplama'sı da sorgulandı. Polisin otomatik silahlarla nöbet tuttuğu uygulamada konuşlandırılan özel harekat polisleri de kuş uçurtmadı.

Okmeydanı'nda KADES uygulaması tanıtıldı

Öte yandan Okmeydanı semtinde ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesi için ise Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ve Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri de kadınlara KADES uygulamasını tanıttı. Tanıtımdan memnun olduğu görülen vatandaşlar ekiplerin dağıttığı broşürleri inceledikten sonra bilgi aldı. Denetimlerin gün boyu süreceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hisarcık Şişli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title