Haberler

    Sıra Sizde

    Atiker Konyaspor galibiyetiyle kara bulutları dağıtan Fenerbahçe'de Cocu takımını özel olarak motive etti.

    SENAD OK

    Hollandalı teknik direktör 4 haftada 3 yenilgi alan öğrencileriyle bir toplantı yaparak, "Büyük bir kulübün son 3 maçını kaybetmesi sıradışı, bu nedenle artık sıra sizde" sözleriyle cesaretlendirdi, takım da olumlu reaksiyon vererek birbirine kenetledi.
    Fenerbahçe, deplasmanda Atiker Konyaspor'u 1-0 mağlup ederek kötü gidişe "dur" dedi. Bu maçın da kaybedilmesi durumunda sarı-lacivertliler adeta lige havlu atacaktı. Bu nedenle 5. hafta maçı olsa da Atiker Konyaspor mücadelesi Fenerbahçe için final niteliği taşıyordu. Teknik direktör Phillip Cocu da maç öncesi soyunma odasında yaptığı toplantıda kötü sonuçlara rağmen kendilerine verilen desteğe değindi.
    Final havası gibi
    Benfica maçlarında ardından ligde alınan arka arkaya üç mağlubiyetten bahseden Hollandalı hoca buna rağmen taraftarın desteğini kötü günde sürdüğü ve artık sıranın kendilerinde olduğunu ifade etti, "Bizi en zor anımızda yalnız bırakmadılar. Bu kadar büyük bir kulübün son üç maçını kaybetmesi ve gördüğü bu destek çok sıradaşı. Buna benzer biri durumu görmek kolay kolay mümkün değil. Bu nedenle artık sıra sizde. Sahaya çıkıp taraftarın ve yönetimin bu desteğine bu maçta karşılık vermemiz gerekiyor" dedi.
    Teknik patron Cocu'nun maç öncesi bu konuşmasının ardından sarı-lacivertlilerde birkaç oyuncu da söz alarak, "Sahaya çıkıp, gerçek Fenerbahçe'yi gösterelim" ifadeleriyle kenetlenmeyi sağladı. Maç öncesi yapılan bu konuşma adeta Atiker Konyaspor maçını final havasına soktu. Takımda oluşan bu atmosfer galibiyetin gelmesinde çok önemliydi.  Maç içerisinde de takım motivasyonunu bozmadı. İlk yarının berabere tamamlanması sonrası devre arasında yapılan değerlendirmeler ve konuşmalarla takımın motivasyonu ikinci yarı daha da arttı.
    Harun Tekin'in çizgiden çıkardığı top ve Eljif Elmas'ın oyuna sokulmasıyla sarı-lacivertliler lige adeta yeniden başladı.
    Üç puan konuşması

    Zorlu Atiker Konyaspor deplasmanında kazanarak morallenen Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu, oyuncularına bir teşekkür konuşması yaptı.
    Cocu, "Bu maçtaki galibiyet artık geçti. Önemli olan bu maçta ortaya koyduğumuz hırsı ve mücadeleyi devam ettirmek. Zagreb ve Beşiktaş maçlarıyla beraber bu şekilde mücadele edersek ve bu hırsı kaybetmezsek başarıya ulaşırız" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Konyaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title