Haberler

Sinpaş Gyo Yeni Projesi 'Finans Şehir'i Tanıttı

Sinpaş Finans Şehir konut projesi ilk etap evleri ilk kez satışa sunuldu.

Sinpaş Finans Şehir konut projesi ilk etap evleri ilk kez satışa sunuldu. Ön talep toplama süreci düzenlenen tanıtım ile tamamlanan projede 2 bin 750 konut yer alacak.

Sinpaş GYO, 'Finans Şehir' ilk etap evlerini ilk kez satışa sundu. Anadolu yakası Ümraniye'de yer alan proje, basına özel yapılan tanıtımına Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Sinpaş Grubu şirketlerinden biri olan Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik ve basın mensupları katıldı. Yapılan açıklamada, proje toplamda 2 bin 750 konuttan oluşurken, hemen yanında İstanbul Finans Merkezi inşaatı hızla devam ediyor. Her tip aile seçeneğine uygun 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle iş ve yaşam bölgesinin en büyük merkezi konumundaki bölgede, konut projesinde inşa edilen evlerin teslim tarihleri etap etap yapılacak ve projenin ilk etabı 2018 yılının sonunda, tamamı ise Aralık 2019'da yeni sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Projenin 140 bin metrekarelik bir alana sahip olacağını belirten Mahmut Sefa Çelik, "Tasarım olarak Türkiye az katlı yaşama dönmüş durumdadır. Dikene büyüyen projelerin aksine bu projemizi yatay mimari anlayışı ile dizayn ettik. 36 bin 500 metrekarelik şehir parkı, piknik alanları, göletler ve bisiklet parkurları, eğitim ve spor kompleksleri ve çarşı bölümü bulunuyor. Ulaşım olarak karayolu ve raylı hatlarla ulaşım sağlanacak. Yeni yapılan tüp tünel ile Marmaray'a bağlantısı olacaktır. Proje içerisinde 2 bin 750 ünite bulunacak" dedi.

Türkiye genelinde yapılan projelerin bölgeye ve şehre önemli katkılarının olduğunu söyleyen Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, "Büyüklüğe ben fazla katılmıyorum. Önemli olan nitelikli olmasıdır. Yapılan projelerin şehre ve bölgeye nasıl değer kattığı önemlidir. Projelerde apartman ve 10 bin konutta yaparsınız. Bunlar bizim tarzımız değil. Ciddi bir kadromuz var. Sürekli elimizde projelerimiz bulunuyor" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ahmet Çelik Ümraniye İstanbul Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title