Haberler

Sincan'daki Organize Sanayi Bölgesi'nde 7 Kişi Gazdan Zehirlendi

Sincan'daki Organize Sanayi Bölgesi'nde 7 kişi gazdan zehirlendiANKARA - Ankara Sincan'daki ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde dün meydana gelen gaz kaçağında 7 kişi zehirlendi.

Sincan'daki Organize Sanayi Bölgesi'nde 7 kişi gazdan zehirlendi

ANKARA - Ankara Sincan'daki ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde dün meydana gelen gaz kaçağında 7 kişi zehirlendi. Olayın yakınlarındaki bir mahallenin sakinleri, iki gündür ara ara gaz kokusu geldiğini, gözleri ve boğazlarında yanmalar yaşadıklarını söyledi.

Olay, dün akşam saatlerinde Sincan ilçesindeki ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sanayi bölgesinde henüz belirlenemeyen bir noktadan gaz kaçağı meydana geldi. Çalışanların çıkan yoğun gazdan etkilenmesi üzerine durum sağlık ekiplerine bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, gazdan zehirlenen 7 kişiyi hastaneye kaldırdı.

Hastaneye kaldırılanlar taburcu edildi

Polis, çevrede yoğun güvenlik önlemi alırken, AFAD ekipleri, bölgede ölçüm yaptı. Gazın nereden çıktığı henüz belirlenemezken, hastaneye kaldırılan 7 kişinin bu sabah taburcu edildiği öğrenildi. Öte yandan, olayın yaşandığı bölgenin yakınlarında bulunan Osmaniye Mahallesi sakinleri panik yaşadı. Gaz sızıntısının ara ara iki gün boyunca devam ettiğini belirten mahalle sakinleri, kendilerinin de gazdan etkilendiğini, gözlerinde ve boğazlarında yanmalar yaşadıklarını anlattı. Bir mahallesi sakini ise bahçesinde yetiştirdiği sebze ve meyvelerin gazdan etkilendiğini ve kuruduğunu kaydetti.

Mahalle sakini Hüseyin Özdemir, akşam saatlerinde etkili bir gaz kokusu geldiğini, ardından da gözlerinde yanma başladığını söyledi. Özdemir, yetkililerin kendilerine dışarıya çıkmamaları gerektiğini söylediğini ifade etti.

Mustafa Demirci isimli vatandaş, iki günden bu yana ara ara olayların devam ettiğini, evin içinde olmalarına rağmen gözlerinin ve boğazının yanmaya başladığını kaydetti.

Sebze ve meyveler gazdan etkilendi

Satılmış Özsoy isimli vatandaş ise hem kendisinin hem de bahçesinde yetiştirdiği sebze ve meyvelerin gazdan etkilendiğini belirtti. Özsoy, sabah kalktığından sebzelerin zayıf olan yapraklarının kuruduğunu, meyvelerinde dökülmeler olduğunu dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Organize Sanayi Bölgesi Hüseyin Özdemir Sincan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title