Haberler

Sıla'yı Dövdüğü İddia Edilen Ahmet Kural, İfade Vermek İçin Adliyeye Geldi

Güncelleme:

Şarkıcı Sıla'yı dövdüğü iddia edilen ve hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı çıkarılan Ahmet Kural, ifade vermek için Çağlayan Adliyesi'ne geldi.

Oyuncu Ahmet Kural, sanatçı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermek için adliyeye geldi.

AHMET KURAL'IN ADLİYEYE GELDİ

Ahmet Kural öğleden sonra avukatı Sibel Aydın ile birlikte Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek, ifade vermek için savcının bulunduğu kata çıktı. Kural'ın ifade verme işlemi başladı.

Son Dakika! Sıla'yı Dövdüğü İddia Edilen Ahmet Kural, İfade Vermek İçin Adliyeye Geldi

"KORKUNÇ ŞİDDETE SESSİZ KALMIYORUM"

Sıla, 1 Kasım 2018'de Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı 3 ay koruma kararı aldırdı. Sosyal medyadan açıklama yapan Sıla, "Korkunç şiddet karşısında dilsiz kalmamayı seçiyorum" dedi.

"ARAMIZDA KARŞILIKLI İTİŞME ÇIKTI"

Ahmet Kural da yaptığı açıklamada "Bu çirkin iddiaların hiçbirini kabul etmiyorum. Ayrıntılarını savcılığa vereceğim ifadeden de öğreneceğiniz üzere aramızda karşılıklı itişme çıktı. Bu esnada kolunu tuttum. Bunun dışında hiçbir iddiayı kabul etmiyorum" diye konuştu.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Güncel

Çağlayan Adliyesi Ahmet Kural Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (49)

Yeniçeri:

Ne var yani Türkiye de milyonlarca kadın şidded görüyor sıla görünce neden kıyamet kopuyor

22
6
yanıtYanıtla
yhakabn parlak:

ulkemızın baska sorunu yok hersey bıttı bu ats yedıgıdayak kaldı yeterle yeter kusduk artık sız bu mılletı yıllarca boyle uyuttunuz ya zaten

9
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sıla hak etmiştir yapmıştır bişiler adamda yapoma bu harektin guzel diğil demiştir oda dikelnmniştir adama kusra bakmayın ama adam haklı.

7
2
yanıtYanıtla
isim:

bu yüzden mi kadınlar askere alınmıyor. komutanları dövünce olay olur diye. ne büyüttünüz. şizofren kadını

8
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

ulan yeter be memleket meselesi oldu. Bu mu habercilik yani

8
0
yanıtYanıtla
KADIN HAYRANI:

BU KADIN DÖVÜLÜR MÜ YA?

2
6
yanıtYanıtla
alıs:

Cumhurbaşkanı na laf atıp kafa tutabilen sıla denen yaratık bizene senin yediğin dayaktan

6
1
yanıtYanıtla
Hayırdır:

Ülkede o kadar rezillikler unutuldu ki bu da unutulur

7
0
yanıtYanıtla
BATUHAN:

bu Ülkemizin köşelerinde nice şiddete, tacize maruz kalan bacılar, kadınlar var onların sesini duyurabilmesi için anlaşılıyor ki ünlü olması gerekir yazık çok yazık Ülkenin gündemini böyle boş şeylerle meşgul etmeye hakları yok sanatçılar zaten hepsi iki yüzlü buradan üzüldüm diye mesaj atar ertesi gün gider ne üdüğü belirsiz bir oğlanın doğum günüde paralar saçıp göbek atarlar sahte ive iki yüzlü bunlar

7
0
yanıtYanıtla
Yasir:

Ülkenin en büyük sorunu. . .

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title