Haberler

Sıla ile Yakalanan Hazer Amani'den Yeni Açıklama!

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Sıla ile sarmaş dolaş görüntülenen Hazer Amani'den olayla ilgili yeni açıklama geldi. Amani, "Yüzlerimizin görünmesini istemedik." ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Sıla ile sarmaş dolaş görüntülenen Hazer Amani'den olayla ilgili yeni açıklama geldi. Amani, "Yüzlerimizin görünmesini istemedik." ifadelerini kullandı.

Sıla ile Yakalanan Hazer Amani'den Yeni Açıklama!

"İÇKİLİ YA DA HASTA DEĞİLDİK"

Sıla ve ünlü şef Hazer Amani'nin Beşiktaş'ta araç içinde sarmaş dolaş bir şekilde magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Olay görüntülerin basına sızmasının ardından gözler Hazar Amani'nin eşi Deniz Mumcuoğlu'na çevrildi. Olayın ardından sessizliğe gömülen Hazer Amani'nin eşi basın mensuplarının talebini geri çevirse de Hazer Amani'yi sosyal medya hesaplarından takibi çıkardı. Bu gelişme üzerine Amani şu açıklamayı yaparaka, "Ünlülerin jüri olduğu program üzerine çalışıyorum. Jüri için önce Beyaz, ardından Sıla ile görüştüm. Aramızda bir şey yok. Ayrıca eşim Deniz ile 2 ay önce evleri ayırdık. İçkili ya da hasta değildik. Yüzlerimizin görünmesini istemedik." ifadelerini kullandı.

Sıla ile Yakalanan Hazer Amani'den Yeni Açıklama!

HAZER AMANİ KİMDİR?

Anne tarafı Türk, baba tarafı ise İranlı olan Hazer Amani, 1977 senesinde Ankara'da dünyaya geldi. Ortaöğrenimini TED Ankara kolejinde bitirdikten sonra lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Sosyoloji Bölümü'nde tamamladı. Genç yaşlardan itibaren mutfağa ilgi duyan Hazer Amani, Güney Afrika'da Cordon Bleu'ya gitti ve 3 yıl aşçılık eğitimi aldı. Staj yaptığı yerde 4 yıl orada çalışarak baş aşçı olarak iş yerinden ayrıldı.

Sıla ile Yakalanan Hazer Amani'den Yeni Açıklama!

Ardından bir otelde baş aşçı olarak çalışırken Yusuf Köksal ile tanıştı ve Türkiye'ye geldi. Bir gıda firmasının Türkiye şefi olarak çalışan Hazer Amani, 2011 yılında "En Yaratıcı Şefi" ödülünü aldı. Zaman zaman yemek programlarına konuk olan Hazer Amani, Kiraz Mevsimi dizisine de konuk olarak katılmıştı, ünlü şef asıl çıkışını ise MasterChef Türkiye yarışması ile yaptı. Hazer Amani, 2013 yılında hayatını Deniz Mumcuoğlu ile birleştirdi.

Sıla ile Yakalanan Hazer Amani'den Yeni Açıklama!

Sıla ve ünlü şef Hazer Amani'nin Beşiktaş'ta araç içinde sarmaş dolaş bir şekilde magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Olay görüntülerin basına sızmasının ardından gözler Hazar Amani'nin eşi Deniz Mumcuoğlu'na çevrildi. Olayın ardından sessizliğe gömülen Hazer Amani'nin eşi basın mensuplarının talebini geri çevirse de Hazer Amani'yi sosyal medya hesaplarından takibi çıkardı. Bu gelişme üzerine Amani şu açıklamayı yaptı: "Ünlülerin jüri olduğu program üzerine çalışıyorum. Jüri için önce Beyaz, ardından Sıla ile görüştüm. Aramızda bir şey yok. Ayrıca eşim Deniz ile 2 ay önce evleri ayırdık. İçkili ya da hasta değildik. Yüzlerimizin görünmesini istemedik."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hazer Amani Magazin Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

500

Yorumlar (33)

Huzur:

Sila saman altında su yurutenlerden olduğuna inanıyorum artık sen lezo sun bırak numarayi

17
3
yanıtYanıtla
MR:

Bunlara değer verip buralara taşıyan zihniyete ne demeli.

13
5
yanıtYanıtla
sus be adam:

Hazer artık sus konuşma. konuştukça batıyorsun. Yalan yalan üstüne. Sızmışsınız işte daha inkara ne gerek var. Yaptıysan delikanlı gibi çık yaptım de. Her gün bir yalan dolan.

15
1
yanıtYanıtla
Buket:

Ahmet Kural iyiki kurtuldu siladan verilmiş sadakasi varmış

9
2
yanıtYanıtla
Baybora:

Ahmet Kuralı oyuna getirdiler harcadılar adamı . . . . Belii Sıla Ahmet Kuraldan sıkıldı ve sepetlemek istedi. . . Olay bu !

7
2
yanıtYanıtla
...:

sıla hakkında düşüncelerim her geçen gün daha değişiyor . . .

9
0
yanıtYanıtla
Y:

Bir fotoğrafa bak. Bir de söylediklerine. . . . Hiç değilse sus daha fazla çamura batma. Fotoğrafta sızmış iki tip var. Huzur içinde. Eller birleşmiş. Daha ne açıklamaya çalışıyorsun ki. Yüzlerimizin gözükmesini istemedik diyorsun. Yüzler olduğu gibi ortada. Hiç değilse sus daha fazla batma. Karizman gittikçe batıyor.

7
1
yanıtYanıtla
ALİ:

Bir insan kendini nasıl mahfeder: Hazer e bakın göreceksiniz. . . şöhreti kaldıramadığın , eşinden evleri ayırmanızdan belli. . . . . Hazer pişman olacağın şeler yapmaya başladın, sen asla çok ünlü olamayacaksın, geçici ünlenenlerdensin. . . yıldız patansiyeli yok sende, kapılma bu sahteliklere, SENİN SEN OLMANA YARDIM EDEN İNSANLARI UZAKLAŞTIRMA KENDİNDEN. . .

7
0
yanıtYanıtla
muvah.:

sıla herkesi sılaya dizmiş

6
1
yanıtYanıtla
trakyalı üseyin:

şimdi ne diyor. insanlar daha geçen gün ahmet kural dan şiddet gördü rapor aldı şikayetçi oldu falan filan ey insanlar hiç ahmet kuralı orada bura da gördünüz mü? hiç insan sevgilisin le nişanlısınla eşinle kavga yapmazmı öyle büyütüldü ki sanki sıla sütten düşmüş ak kaşık. . zerre inanmadım bu son fotoğrafta kanıtıdır. . SILA dinlerdim artık dinlemiyorum karaktersiz bir insanı dinleyip te kafa mı dağtacağım. AHMET KURAL reklam malzemesi oldu ben bunu görüyorum. Olaylı bir dava dan sonra ne denilir

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title