Haberler

    Galatasaray'ın gündemindeki Shon Weissman, Wolfsberger ile antrenmana çıkmayacak

    Güncelleme:

    İç transferde Oğulcan Çağlayan, Emre Kılınç ve Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katan Galatasaray'ın yurt dışından getireceği ilk ismin Shon Weissman olduğu söylendi. Bu sezon ligde 31 maçta 30 gol atarak dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki futbolcunun Wolfsberger ile idmana çıkmak istemediği öğrenildi.

    Galatasaray, dış transferde hareketli dakikalar yaşıyor. Sarı kırmızı kulüp, Wolfsberger forması giyen Shon Weissman'ı gündemine aldı. Takımıyla antrenmana çıkmayacağını söylenen İsrailli futbolcunun hedefleri olan büyük bir takımda oynamak istediği belirtildi.

    ATA TOPRAKLARINA DÖNÜYOR

    Ailesi İstanbul'dan göçen İsrailli oyuncunun ata topraklarına döneceği belirtildi. Weissman'ın Almanya ve İngiltere'den beklediği teklifleri alamadığı için sarı-kırmızılılara "Evet" dediği gündeme getirildi.

    TAKIMLA İDMANA ÇIKMAYACAK

    Kulübü Wolfsberger yönetimiyle görüştüğü ve Pazartesi günü başlayacak yeni sezonun ilk idmanına çıkmayacağını söyledi. Hedefleri olan büyük bir takımda forma giymek isteyen Weissman'ı ikna etmesine rağmen Galatasaray'ın henüz Wolfesberger'i ikna aşamasında olmadığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bu nedenle oyuncunun da devreye girdiği ve Wolfsberger yönetimine, bedelsiz geldiğini hatırlatarak bonservisinde kolaylık sağlanmasını istedi. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Weissman için Galatasaray'ın 4 milyon euro'dan kapıyı açtığı ifade edildi.

    İSRAİL'DEN İLGİNÇ İDDİA

    İsrail'in Walla gazetesi, Weissman'ın Galatasaray'a transferiyle ilgili ilginç bir iddia ortaya attı. Gazete Galatasaray'ın kulüp binasının hemen yakınında bulunan Neve Şalom Sinagogu'nun İsrailli golcü için çok önemli olacağının altını çizdi. Yakın arkadaşı Ariel Milis, "Weissman dindar biri. G.Saray'ı düşünmesinin ana nedenlerinden biri de İstanbul'un bu anlamda tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olması" dedi.

    31 MAÇTA 30 GOL ATTI

    Weismann, bu sezon Avusturya Bundesliga'da çıktığı 31 maçta 30 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Emre Kılınç Galatasaray İstanbul Çağlayan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
    500

    Yorumlar (12)

    Bayrak:

    Yahudiyle pazarlik zordur kazıklanmayim

    12
    1
    yanıtYanıtla
    CAN DEP:

    Böyle genc yetenekleri kacirmayiniz dogruysa yerinde bir karar..

    7
    5
    yanıtYanıtla
    TS:

    Yakışır

    3
    4
    yanıtYanıtla
    Zıldır zıp:

    Oynadığı lig iyi değil amaucuz ise alınmalıdır

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Arif gsli:

    Bizim adımıza gol atıp diğer futbolcularımızla iyi anlaşıp oynasında neye inandığı önemli değil, bi onu zamanla önce Türk sonra müslüman yaparız.

    2
    3
    yanıtYanıtla
    AntiSynst:

    Galatasaraya geldiğinde, galatasarayı bırakıp fenerbahçeli olacağım ve tüm formalarından 1er tane alacağım.

    0
    4
    yanıtYanıtla
    HATAY80:

    Yahudiye çok güvenmemeli! ama yinede deist ve ateistten iyidir.

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Kaçırma Jet hızı ile:

    Oynadığı lig ligdir 30 gol atan golcü dur israil li olması önemli değil önemli olan Galatasaray forması altında atacağı gollerle Galatasaray ı hem ligde hde avrupa da başarıya ulaştirmasi 4 veren 5 iyi de verir 5.5 da 300 500 elbet paradır amma gomis e 300 ü bahane ettiniz 30 milyon gitti ona göre 6 ya kadar yolu var

    0
    1
    yanıtYanıtla
    BİR GS TARAFTARI:

    YAHUDİ MERAKLILIĞI NEDEN

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Eylem:

    4 mılyon var sanki de kapıyı oradan açmış. Pes yani.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title