Haberler

Shinji Kagawa Transferi 3 Dakikada Bitti!

Güncelleme:

Transferin bitimine 24 saat kala Japon yıldız Shinji Kagawa'yı kadrosuna katan Beşiktaş'ta transfer detayları ortaya çıktı. Kagawa transferi 3 dakikada bitti, kulübün kasasından para çıkmayacak.

Beşiktaş'ın dün akşam bitirdiği Shinji Kagawa transferinin detayları belli oldu. Dün akşam toplantı yapan Başkan Fikret Orman, Yönetici Hüseyin Yücel ve Teknik Direktör Şenol Güneş, transferle ilgili takıma takviye yapılıp yapılmaması konusunda konuştu. Sohbet sırasında, Beşiktaş'ın yeni pazarlara açılması konusu açılınca Hüseyin Yücel, Teknik Direktör Şenol Güneş'e Kagawa'yı sordu. Güneş'in "Beğendiğim bir futbolcu, takıma uygun" cevabını vermesinin ardından Hüseyin Yücel, İdari Direktör Ali Naibi'den bu oyuncunun şartlarını öğrenmesini istedi.

750 BİN EURO YÜCEL'DEN, 250 BİN EURO ORMAN'DAN

Ali Naibi'nin Kagawa'nın istediği ücretin 1.5 miyon Euro olduğunu söylemesinin ardından Yücel, "Ben 750 bin Euro veriyorum. 750 bin Euro teklif et" dedi. Yücel'in ardından Başkan Fikret Orman "Ben de 250 bin Euro veriyorum" dedi. Bunun üzerine oyuncuyla görüşen Ali Naibi, "Kagawa 1 milyon Euro'yu kabul etti" cevabını verdi. Toplamda 3 dakika süren görüşmelerin ardından Kagawa, Beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Bu transfer için kulübün kasasından 1 Lira çıkmayacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Shinji Kagawa Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (11)

kartal:

kulüp böyle yönetilir işte tebrikler başarılar

5
63
yanıtYanıtla
bjk:

Kagawa boş transfer Japonya milli takımı Asya şampiyonasında final oynuyor Kagawa Dortmund İstanbul mekik döşüyor. . . Burak Yılmaz boş transfer daha faydası olmadı olmayacak. . . Şenol Güneş boş teknik direktör Fenerbahçe 3 teknik direktör değiştirdi küme düşecek deniyor bizim takım sadece 10 puan fazlası var. Güneş kovulmalı. . . Fikret Orman boş başkan feda diye geldi kulüp batıyor. . . Paralar nerde başkan. . .

3
10
yanıtYanıtla
Tamer koç:

Evet katılıyorum size arkadaşım madem dünya yıldızı madem sakat değil japonya asya kupasında katarla final oynuyor burda ne işi var bu topcunun dortmund 6 aylık maaşını ödetmiş oldu işte dünya yıldızıymış boş işler boş

yanıt0
yanıt0
gg:

yönetici 750 bin veriyor başkanım diye ortalıkta dolanan 250 bin zaten cebine attıklarından veriyorsun bari astından fazla verseydin utanma olmadığı için normal buda

4
3
yanıtYanıtla
adsız:

aferim iyi kelefür bulmuşsunuz bakak görek inşallah

6
1
yanıtYanıtla
Fb Lee:

satınalma opsiyonu yok. dortmund maaşını bjk ye ödetecek

3
3
yanıtYanıtla
ASHAHS:

KULÜBÜN KASASINDA PARA YOK TABİ. BİR ARAŞTIRIN ADAMLAR ÇALIŞAN ÜCRETLERİNİ ÖDEYEMİYORLAR.

2
2
yanıtYanıtla
Bakır:

Bravo Hasan YÜCEL yöneticilik budur işte KULÜBÜN parasında gözün olmayacak sen biraz fedakarlık yap. tebrikler HASAN YÜCEL

2
1
yanıtYanıtla
zalımkirpi:

kıskanmayın nazar etmeyin len bak biz gs ye fb ye tebrkler dedik birbirinizi yemeyin saha da oynansın sahada bitsin yeterin artık yoksa hepinizi döverim nasıl kardeşlersiniz len aynı evde her takımı aileniz bile tutuyor az sakin ve sevgi ile birleşin güzel transfer fiko adamsın da bize forvet de alllll kanat al bide bak 7 saat kaldı

1
1
yanıtYanıtla
gençlerbirliği:

bol keseden verin kulubün parası değil diye nereden geliyor bu para acaba

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title