Haberler

Shapes For Women'dan Kadınlara Piloxing Uygulaması!

Shapes For Women, şimdi de yeni hizmetleri ve özellikle Avrupa'da adeta fırtına gibi esen Piloxing uygulaması ile kadınlara umut dolu kapılar açıyor...

Shapes For Women, Amerika’da 1970’li yıllardan beri var olan hidrolik egzersiz sistemini uygulayan bir marka. Sadece kadınlara yönelik olan ve günde sadece 30 dakikada form tutmayı sağlayan bu eşsiz egzersiz sistemi, dünyanın pek çok ülkesinde milyonlarca kadın tarafından uygulanmakta. Shapes For Women, şimdi de yeni hizmetleri ve özellikle Avrupa’da adeta fırtına gibi esen Piloxing uygulaması ile kadınlara umut dolu kapılar açıyor... Shapes For Women kurucusu Gediz Ersin, Womenist’e bu yeniliklerle ilgili bilgiler aktardı...


Global Marka, global trendler ve Piloxing

İnsanlar modern dünyanın çabuk değişen koşullarına alışkın oldukları için yenilik arıyorlar. Sporun kendisi zaten başlı başına dinamizmi içinde barındırıyor. Biz de bu noktadan hareketle Shapes Genel Merkez Ekibi olarak markamızı dinamizmine özen gösteriyoruz ve kullandığımız sistemin (hidrolik egzersiz) daha kusursuz ve daha etkili olması için dünyadaki yeni trendleri yakından izliyoruz. Benim Merkez Ekibin Lideri (ve Genel Müdürü) olarak, çalışma geçmişimde yine Uluslararası bir şirkette uzun yıllar Ar-Ge Müdürlüğü yapmış olmamın da bunda elbette ki etkisi büyük.  Önümüzdeki ayda yeni sezona yine yepyeni bir projeyle giriyoruz. Dünyadaki son trend Piloxing!


Los Angeles’ta Yıldızlar Piloxing ile form tutuyor..

PILOXING’in yaratıcısı İsveçli dansçı ve antrenör Viveca Jensen’dır. Hilary Duff, Heather Morris, Melissa McCarthy, Kirsten Dunst, Emmy Rossum, Vanessa Hudgens, Alexis Bledel, Mini Anden ve Victoria Secret’ın ünlü modelleri eğlenceli, etkili, ilham verici bu egzersiz deneyimini Viveca Jensen’ın Piloxing’i ile yaşıyorlar.

Doktorlar, Access Hollywood, ET! ve TV4 Sweden gibi TV şovlarında da yer alan Jensen ve Los Angeles PILOXING Akademisi ayrıca Shape Germany, Fitness Magazine, In Touch Germany, Redbook, Vogue, People, KROPP & hälsa, leva!, Stadium, Elle Sweden, iForm, ve Cosmopolitan Sweden dahil olmak üzere bir çok uluslararası dergilere konu olmuştur.


Piloxing, Türkiye’de ilk defa Shapes salonlarında…

Dünya genelindeki sertifikalı 2500 Piloxing antrenörünün 500’den fazlası Avrupa’dadır. Piloxing Akademi ile özel bir işbirliği içindeyiz. 15 – 16 Eylül tarihlerinde İsveçli uzman antrenör Mia Smith Shapes ekibine özel antrenörlük eğitimi vermeye İzmir’e geldi.


Öncü Markadan, yepyeni bir hizmet: ShapesDiyet, kişiye özel online diyet…

Eğer Shapes Markası ile kadınlara sağlıklı yaşamın kapılarını açtığımızdan söz ediyorsak bu tarz sorunları aşmanın da yine bizim görevimiz olduğunu düşündük. Bu nedenle konusunda uzman kişilerden oluşan bir ekip kurduk ve ShapesDiyet markasını yarattık.  2012 ilkbaharında www.shapesdiyet.com  internet sitesi üzerinden, kişiye özel online diyet hizmeti sunmaya başladık. ShapesDiyette Sağlıklı Kilo vermek istenler, piyasadakinin dörtte biri ücret ödeyerek, uzman bir diyetisyenin kontrolünde kendi vücutlarına ve yeme alışkanlıklarına en uygun diyeti uygulayabiliyorlar. Üstelik bu kez bu sistemden erkekler de faydalanabiliyorlar.


Haydi… Durma… Koş en yakın Shapes Salonuna!


Shapes For Women salonlarında, Shapes Egzersizi ile incelip, sağlıklı bir yaşam ile tanışırken, Piloxing ile sert ve çevik boksörlere, zarif balerinlere ya da sokak dansçılarına dönüşebilirsiniz.


Pıloxıng hakkında daha çok bilgi almak için,  http://piloxing.com

Pıloxing videoları izlemek için,  www.youtube.com/piloxing


Kaynak:

Kaynak: Hastane.com.tr / Sağlık

Amerika Birleşik Devletleri Los Angeles Gediz Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title