Haberler

Shakhtar Donetsk - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Canlı izle)

Şampiyonlar Ligi'nde C grubunda Shakhtar Donetsk - Manchester City maçı bu akşam oynanacak. Kharkiv'te yapılacak karşılaşma futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Maçı izlemek isteyenler Shakhtar Donetsk - Manchester City şifresiz canlı yayını arıyor. Peki, Shakhtar Donetsk - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Shakhtar Donetsk- Manchester City karşılaşması, bu akşam oynanacak Şampiyonlar Ligi maçlarında en çok beklenen maçlardan bir tanesi. Devler Ligi'nde C grubu ilk hafta maçında Manchester City, Shakhtar Donetsk'e konuk oluyor. Maçın muhtemel ilk onbirleri, canlı yayınlayan kanalların listesi haberimizde. Peki, Shakhtar Donetsk- Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Dev maç hangi kanaldan yayınlanacak?

SHAKHTAR DONETSK- MANCHESTER CİTY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde C grubunda Shakhtar Donetskile Manchester City, Kharkiv kentinde Metalist Oblast Spor Kompleksi'nde karşılaşacak. Maçı Portekizli Artur Dias, Rui Tavares ve Paulo Soares hakem üçlüsü yönetecek. TSİ 22.00'da başlayacak maçın Türkiye'de TV yayını beIN Sports MAX 2 kanalından, internet yayını ise beIN Connect platformu üzerinden olacak.

MAÇI YAYINLAYAN KANALLAR LİSTESİ

CBC Sport, SONY TEN 1, Sony LIV, SONY TEN 1 HD, BT Sport Live, BT Sport ESPN, NOW TV, SKY Go Italia, Sky Sport Football, Sky Calcio 3, K-SPORT 2, Tring Sport 2, Sky Sport UHD, Sky Sport 2/HD, Sky Go,MAX Sport 2, Planet Sport 2, TVPlay Sports, TVPlay SportsX, C More Suomi, Viasat Ultra HD, C More Sport 2, RMC Sport 2, RMC Sport en direct, 662 Sports 2, 602 HD Sports 2, SPOTV ON 2, K-SPORT 2, TVPlay SportsX, TVPlay Sports, ELTA Sports 1, B/R Live, TUDN USA, UniMás, TUDN en Vivo, Univision NOW, OLL.tv, Futbol 1

SHAKHTAR DONETSK- MANCHESTER CİTY MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLERİ

Shakhtar ve Manchester City, art arda üçüncü sezonda Şampiyonlar Ligi grup aşamasında karşılaşacaklar. Bu eşleşmeden daha önce art arda üç sezon aynı grupta olan iki takım Real Madrid ve Ajax'tı (2010/11, 2011/12 ve 2012/13).

Ev sahibi takımda Khocholava ile Totovytskyi sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak. Taison'ın durumu ise şüpheli.

Konuk takımda ise Laporte, Sane, Foden sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Mendy'nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

Shakhtar Donetsk : Pyatov; Bolbat, Kryvtsov, Matviyenko, Ismaily; Stepanenko, Marlos, Kovalenko, Alan Patrick, Solomon; Moraes

Manchester City : Ederson; Cancelo, Fernandinho, Otamendi, Zinchenko; De Bruyne, Rodri, İlkay; Mahrez, Jesus, Sterling

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Shakhtar Donetsk Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title