Haberler

Sezona Damga Vurmak İstiyoruz"

Çaykur Rizesporlu futbolcu Ali Çamdalı, Spor Toto Süper Lig'de iyi mücadele ederek sezona damga vurmak istediklerini söyledi.

YUNUS HOCAOĞLU - Çaykur Rizesporlu futbolcu Ali Çamdalı, Spor Toto Süper Lig'de iyi mücadele ederek sezona damga vurmak istediklerini söyledi.

Takımının Palandöken Dağı'ndaki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde gerçekleştirdiği kampta AA muhabirine açıklamalarda bulunan Ali Çamdalı, sezona iyi başlamak istediklerini belirterek, "Sezon başındaki ağır idmanlar umarım bizi iyi yerlere taşır. İnşallah bu idmanların karşılığını sezon içinde alırız." dedi.

Ali Çamdalı, takım arkadaşlarıyla Rizeli taraftarların gönlünü fethetmek için gayret göstereceğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"En son Atiker Konyaspor'da oynadım ve inanılmaz taraftar kitlesi vardı. Çaykur Rizespor'da da böyle bir taraftar kitlesini yakalamayı hedefliyorum. O yüzden takım arkadaşlarımla iyi performans sergileyip onların da bizimle gelmelerini sağlamak istiyoruz. Rize zor bir deplasman ve onlarla stadımızı doldurup sahayı daha zor hale getirmek istiyoruz. İnşallah umduğum bireysel hedefi onlarla yakalarım."

"Damga vurmak istiyoruz"

Ali Çamdalı, Süper Lig'de mücadele eden takımların kaliteli oyunculardan oluştuğunu vurgulayarak, "Süper Lig, bireysel transferlere baktığımızda, çok iyi takımlara sahip. Biz de hedeflediğimiz yere ulaşıp, sezona damga vurmak istiyoruz. Bunun için çok çalışıp iyi bir takım olmak gerekiyor. Bu samimiyeti ve şeffaflığı yakalarsak inanıyorum ki iyi bir sezon bizi bekliyor." ifadelerini kullandı.

Bütün rakiplerine saygı duymaları gerektiğini aktaran tecrübeli futbolcu, "Bütün rakiplerimiz iyi ve hepsine saygı duymak gerekiyor. Ayrıca hiçbir maç kolay değil. Yani şu maçı kolay alırız diye bir düşüncemiz yok." şeklinde görüş belirtti.

Ali Çamdalı, ligde her maça ayrı şekilde hazırlanmaları gerektiğini anlatarak, "Kasımpaşa maçı ile sezona içeride başlıyoruz. Bunun bizim için bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Taraftarımızın da desteğiyle iyi başlayıp, sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Ali Camdali Çaykur Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title