Haberler

Sergen Yalçın'ın istifası kapıda! Yönetimin hoca listesinde 4 isim dikkat çekiyor

Güncelleme:

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın istifa etmesi gündemde. Deneyimli hocanın olası ayrılığı sonrası siyah-beyazlılarda Şenol Güneş, Rıza Çalımbay, Bilic ve Andrea Pirlo yeni teknik direktör adayları olarak dikkat çekiyor.

Şampiyonlar Ligi'ni puansız tamamlayan ve Süper Lig'de de 9. sırada yer alan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın için ayrılık çanları çalıyor. Siyah-beyazlıların deneyimli hocayla yolları ayırması durumunda yerine geçecek muhtemel adaylar belli oldu.

İLK ADAY ŞENOL GÜNEŞ

A Spor'dan Sercan Dikme'nin aktardığı bilgiye göre; Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın ayrılması durumunda ilk aday Şenol Güneş. Deneyimli teknik adam, siyah-beyazlı takımla daha önce 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Son olarak Türkiye Milli Takımı'nı çalıştıran Güneş, alınan kötü sonuçların ardından gönderilmişti.

RIZA ÇALIMBAY TAKIMIN BAŞINA GEÇEBİLİR

Bir başka Beşiktaş efsanesi olan Rıza Çalımbay da Sergen Yalçın sonrası aday listesinde. Tecrübeli hoca, aktif olarak Süper Lig ekibi Sivasspor'u çalıştırıyor. 12/13 ve 14/15 sezonları arasında Beşiktaş'ı çalıştıran Bilic, yeniden Beşiktaş'ın başına geçebilir. Hırvat teknik adam yaz aylarında Fenerbahçe'nin de gündemine gelmiş ancak Beijing Guoan'ın ayrılmasına izin vermediği için sarı-lacivertli takımın başına geçememişti.

PIRLO DA LİSTEDEKİ İSİMLERDEN BİRİ

Son olarak Serie A temsilcisi Juventus'u çalıştıran Pirlo, Beşiktaş'ın teknik direktör adayları listesinde yer alıyor. Pirlo, Juventus'ta kötü günler geçirse de teknik direktör arayışı içerisinde olan birçok takımın listesinde adı geçen isimler arasında.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Şenol Güneş Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Dur nereye gidiyorsun daha İmparator olacaktın

13
19
yanıtYanıtla
OKUR:

alın rıza çalımbayı bitsin bu çile

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title