Haberler

Şenol Güneş, Aras Özbiliz'i Fırçaladı: Buraya Gezmeye mi Geldin

Güncelleme:

Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'da sürdüren Beşiktaş'ta Şenol Güneş, sürekli çalım deneyen Aras Özbiliz'e fırça attı: Ne yapıyorsun sen? Buraya gezmeye mi geldin?

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya'da kampa giren Beşiktaş'ın dünkü idmanında Şenol Güneş oyuncusuna yaptığı uyarı damga vurdu.

Tecrübeli çalıştırıcının çift kale maç sırasında sürekli çalım deneyen ve takım arkadaşlarına pas atmakta geciken Aras Özbiliz'e çıkıştığı belirtildi.

"BURAYA GEZMEYE Mİ GELDİN?"

Fanatik'in aktardığına göre oyunu durduran Güneş, Aras'a "Ne yapıyorsun sen? Buraya gezmeye mi geldin?" dedi.

Futbolcusunu sert bir şekilde uyaran Güneş, daha sonra idmanı kaldığı yerden devam ettirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aras Özbiliz Şenol Güneş Slovakya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

Kurt vanli:

Beşiktaş benim hayatımın anlamı laz şenol hocamı çok ama çok seviyoruz

10
5
yanıtYanıtla
GS:

Helal Vanlı

3
6
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Araz özbiliz Spartak Moskova da oynarken hocası hakan yakınla problem yaşamıştı gazetecilere yaptığı açıklamada hoca Türk ben Ermeni oyüzden beni oynatmıyor 8taşın büyük futbolcusu

3
4
yanıtYanıtla
aras özbiliz:

hayır tiyatro izlemeye geldim duyduğuma göre siz iyi tiyatrocuymuşsunuz

2
4
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞLI:

Hani kumpas mumpas diyordunuz ne oldu o iş yaaa. . sana zahmet bir sorsana şikeci ağababalarına :))

yanıt6
yanıt0
andsmero denizli:

TİYATROCU ŞENOL

1
4
yanıtYanıtla
CCC TÜRK:

Miyavvvvvvvvv

2
2
yanıtYanıtla
Selamcı:

Selam olsun herkese

2
1
yanıtYanıtla
iak:

cumaliye benzettim :)))

3
0
yanıtYanıtla
MERSİN Lİ:

Bence fırça yetmez ceza para cezası

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title