Haberler

Sen Anlat Karadeniz'in Güzel Oyuncusu Öykü Gürman Evlilik Sinyali Verdi

Güncelleme:

Sen Anlat Karadeniz'in güzel oyuncusu Öykü Gürman, ve sevgilisi reklamcı Fatih İçmeli, dün sosyal medyadan yaptığı paylaşımla evlilik sinyali verdi.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Asiye karakteriyle çok konuşulan Öykü Gürman özel hayatında mutluluğu yakaladı.

İLK EVLİLİĞİNİ YAVUZ BİNGÖL'LE YAPMIŞTI

Öykü Gürman, ilk evliliğini Yavuz Bingöl ile yapmış ancak çift 1 yıl dolmadan boşanmıştı.

TRABZON'DAKİ SETE ZİYARETTE BULUNUYOR

Gürman, yaklaşık 8 aydır reklamcı Fatih İçmeler ile birlikte. İkili buldukları her fırsatı birlikte geçiriyor. Fatih İçmeler, sevgilisini sık sık Trabzon'daki sette ziyaret ediyor.

"SABRET, ŞÜKRET, SEV"

Evlilik yolunda ilerledikleri konuşulan çiftten Fatih İçmeler, dün sevgilisiyle uçakta çekilen fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı. İçmeler, fotoğrafın altına "Sabret... Şükret... Sev..." notunu düştü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yavuz Bingöl Öykü Gürman Karadeniz İçmeler Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (22)

BAYAN BİLMİŞ:

Dizide en sevdiğim karakter. . . çok tatlı kadın oyunculuğu başarılı bence

8
1
yanıtYanıtla
SELDAM:

yavuza Öykü 8 beden büyüktü dengini bulmuş. . . Mutluluklar . .

6
2
yanıtYanıtla
,,,:

yavuz bingölden sonra bu adamla evlenmek . . eşşekten ata geçmek gibi birşey :) sonunda yanına yakışan birini bulmuşsun

3
1
yanıtYanıtla
Behice yeşilbağ:

Harika bi kız öykümm.Çokta başarılı...

2
0
yanıtYanıtla
Sinyal verdi:

U dönüşü yapacak

0
2
yanıtYanıtla
İkinci elde piyasa düşer:

Ucuza kapatılır

0
1
yanıtYanıtla
Ver sinyali:

Dön geri

0
1
yanıtYanıtla
H.Tuncer:

helal be gakkoş :))

0
0
yanıtYanıtla
Adınısenkoy:

iki şarkı iki dizi için yapmadığı kalmamıştır on seneden beri ,,,, maalesef göründüğü gibi değildir ,,, Bir çok ünlü isim ile beraber olmuştur kendini harcamıştır ,,, Bu yüzden artık normal vatandaşlarla beraber olmaya başlıyor

0
0
yanıtYanıtla
KURT BEY:

Bu haberi okudugum icin kendimi aptal hissetmeme sebep oldu.alan razı veren razı bide birazcık madya desdek verdimi bu aşk olup cıkyor karşımıza.atatürk gencligi işte.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title