Haberler

Selçuklu Belediyesi Yeni Hizmet Binasını İhaleye Çıkardı

Konya'nın Merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, Yaptırılacak Olan Yeni Hizmet Binası İçin 16 Kasım'da Yapım İhalesi Düzenleyecek.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, yaptırılacak olan yeni hizmet binası için 16 Kasım'da yapım ihalesi düzenleyecek.

Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen konuyla ilgili yaptığı açıklamada, mevcut hizmet binasının, artan nüfus ve belediye hizmetlerinin artması ile birlikte çalışmalarda problemlere neden olduğunu ifade ederek, "Çalışanlarımızın daha rahat ve modern ortamlarda hizmet etmesi ve hemşehrilerimizin de daha güzel ortamlarda hizmet almaları için yeni bir binaya ihtiyaç duyulmaktadır. Bu nedenle yaptığımız inceleme ve araştırmalarda belediyemiz fidanlığının, tesis yapımı için uygun olacağını düşündük. Proje seçiminden sonra şimdi de yapım ihale sürecini başlattık. 16 Kasım'da inşaatın yapımı için ihale yapılacaktır. Selçuklu, bu yapı ile modern ve daha işlevsel bir hizmet binasına kavuşacaktır. Ayrıca hizmet binamızın yanında sosyal ve kültürel amaçlı olarak ikinci bir bina daha yapılacak. Bu iki bina aynı anda ihale edilecektir. Belediye binası tamamlandıktan sonra ilçemizde yeni bir kent merkezi ortaya çıkacaktır. Bu trafiği rahatlatmanın yanında, merkezdeki sıkışıklığı da çözecektir" dedi. Başkan Esen, açıklamasında ayrıca belediye hizmet binasının Selçuklu motifleriyle donatılacağını ve Selçuklu sanatının modern çizgilerle birleştirilerek inşaatta uygulanacağını söyledi.

Selçuklu Belediyesi'nin belediye hizmet ve ek sosyal hizmet binaları toplam 20 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor. Bunun 16 bin metrekaresi belediye hizmet binası, geri kalan kısmı ise ek sosyal hizmet binası olacak. Bina bodrum artı dört kat olarak yapılacak ve 760 gün içinde tamamlanacak.

(BÇ-FM)

11.11.2007 14:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title