Haberler

Şehitkamil'de Kentsel Dönüşüm Sürüyor

Gaziantep'in Şehitkamil İlçesinde Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Devam Ediyor. Şehitkamil Belediyesi, İpekyolu Üzerindeki, Zeynel Abidin Camii ile Şelale Arasındaki Kentsel Dönüşüm İkinci Etap Alandaki İstimlak ve Yıkım Çalışmalarını Sürdürüyor.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi, İpekyolu üzerindeki, Zeynel Abidin Camii ile şelale arasındaki kentsel dönüşüm ikinci etap alandaki istimlak ve yıkım çalışmalarını sürdürüyor.

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Gaziantep'in şehirlerarası yol güzergahındaki en önemli yerlerinden birisi olan bu bölgedeki çirkin görünümün yok olması ve güzel bir hale gelmesi için uğraştıklarını söyledi.

İstimlak ve yıkım çalışmalarının uyum içinde yapıldığını ifade ederek, “Kimsenin hakkını almadan, gönül rızasıyla el sıkışarak yapılan bu çalışmalar yaptığımız işin anlam ve önemini bir kat daha artırıyor. Şehitkamil'in güzelleşmesi için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye çalışıyoruz. Bu konuda bizlere yardımcı olan ev, iş ve arsa sahiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

(ST-ST-Y)

17.11.2007 17:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

title