Haberler

Şanlıurfa'da Yerel Yönetimler…

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Belediyeye Ait Tarihi Beyazsaray'ın Çevresindeki Bahçeyi, Peyzaj Düzenlemesinin Ardından 11 Nisanda Halka Açacaklarını Söyledi.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, belediyeye ait tarihi Beyazsaray'ın çevresindeki bahçeyi, peyzaj düzenlemesinin ardından 11 Nisanda halka açacaklarını söyledi.

Şanlıurfa'da tel örgülerle çevrili alanın artık vatandaşların hizmetine açılacağını belirten Başkan Fakıbaba, "Beyazsaray diye bilinen belediyemize ait yerleşke günümüze kadar tel örgülerin ardında kalmıştı. Belediye olarak bu yeşil alanın ortaya çıkarılması için tel örgüleri ortadan kaldırdık. Alanda yeni peyzaj düzenlemesine gidildi. Peyzaj çalışmaları tamamlandığı takdirde halkımız gönlünce dinlenme ve bu gibi ihtiyaçlarını buradan karşılayacak. Öte yandan Mikro Kredi projesinden faydalanan bayanlara burada yiyecek ve içecek satışı yapmaları için dükkanlar oluşturacağız" dedi.

(FÖ-ST-ST-Y)

21.03.2007 16:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title