Haberler

Sanal Akademi Mezunlarından Dereceye Girenlere Ödüllerini Başkan Demir Verdi

'e-kampus sanal akademi'de dereceye girenler ödüllerini Başkan Demir'in elinden aldı.

Fatih Belediyesi ile Çizgi Tagem tarafından ortaklaşa geliştirilen ve belediyenin web sayfasından 'e-kampüs sanal akademi' eğitim programlarına katılıp başarılı olanlara ödülleri Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir tarafından verildi.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in makam odasında düzenlenen ödül töreninde Başkan Demir, yerel yönetimler arasında bilişim teknolojisini en iyi kullanan Fatih Belediyesi'nin web sayfası üzerinden eğitim almasının önemine dikkat çekti. Başkan Demir, "Artık belediyelerin insanların ihtiyaçlarını önceden tespit edip, hizmetlerinin alt yapısını buna göre hazırlamaları gerekiyor. Özellikle baş döndürücü bir şekilde gelişen teknolojiyi alt yapılarında kullanarak geride kalmamaları lazım. Sadece teknolojiyi kullanmak yeterli değil, sık güncellemek ve eğitimini de sağlamak gerekiyor. Biz de Çizgi Tagem Merkezi ile gerçekleştirdiğimiz bu Sanal Kampus eğitim programı ile bilgisayar sistemlerini kullananların eğitim almalarına imkan sağladık. Katılımcıların devamlılığı ve motive için de başarılı olanlara küçük hediyeler verdik. Sanal ortamda gerçekleşen böyle bir eğitimin önemli olduğuna inanıyorum." dedi.

Çizgi Tagem Merkezi Genel Koordinatörü Niyazi Saral da, merkezin eğitim amaçlı kurslar, proje esaslı, araştırma-geliştirme amaçlı teknolojik çalışmalar yürüttüğünü, bilişim sektörüne e-öğrenme siteleri kurarak içerik ve işletme hizmetleri sağladığını belirterek, e-Öğrenme siteleri bünyesinde teknik eleman yetiştirdiklerini anlattı. Saral, Fatih Belediyesi'ne sanal kampus eğitimi çerçevesinde gerçekleştirdiği işbirliğinden dolayı teşekkür etti.

Fatih Belediyesi ve Çizgi Tagem ortak sosyal etkinliği olan 'e-kampus sanal akademi'nin tüm eğitim programlarından en yüksek puanı alanlara ödüllerini Başkan Mustafa Demir verdi. Birinci İ.Ü. Hukuk Fakültesi öğrencisi Uğur Özil'e iPhone 4 mobil telefon, ikinci Bartın'da Bilişim Firması sahibi Ümit Çoban'a iPad Tablet Bilgisayar, üçüncü olan bilişim öğretmeni Kadir Kayabey'in yerine Özlem Karakaş ise NetBook bilgisayar aldı.

Fatih Belediyesi'nin web sayfasından girişi gerçekleşen ve 10 Mart 2011 tarihinde başlayan eğitimler 31 Mayıs tarihine kadar devam etti. Sanal Akademi programına evlerinden katılan vatandaşlar, evde kişisel bilgisayar kurulumu, Microsoft Office 2010, sayısal devreler, Bilgisayar İleri Teknik Servis Elemanı, Profesör Messer Network, evde ağ bağlantısı, Medyasoft Adobe CS 4 Web tasarımı gibi 16 ayrı konu başlığıyla ilgili eğitim aldı. Fatih Belediyesi'nin web sayfasına girerek kayıt olan 1060 kişi bu eğitim programından faydalandı. Eğitimi tamamlayanlara sertifika verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eğitim Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title