Haberler

Samuel Eto'o ve Can Arat Sosyal Medyada Emre Akbaba İçin Tartıştı

Güncelleme:

Antalyaspor'un eski oyuncularından Samuel Eto'o ve Can Arat, sosyal medyada Galatasaray'ın yeni transferi Emre Akbaba için tartıştı.

Can Arat, Galatasaray'ın bu sezon Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı Emre Akbaba ile ilgili Antalyaspor'un eski golcüsü Samuel Eto'o'yu suçlayıcı ifadeler kullandı.

Arat sosyal medya hesabı üzerinden, "Emre Akbaba Eto'o'nun Antalyaspor'a transfer olduğu sezon transfer oldu. Fransızca bildiği için Eto'o Emre'ye yakın davrandı. Sahaya çıktığımızda Emre o kadar iyiydi ki Eto'o 'Sen çok kaliteli futbolcusun' dedi.

SAHANIN YILDIZI OLMAK İÇİN EMRE'Yİ ALANYASPOR'A GÖNDERDİ

Eto'o sahanın yıldızı olmak istediği için Emre'yi Alanya'ya gönderdi. Neden Antalyaspor Emre'den vazgeçip Eto'o'yu tuttu? Ve neden Emre'nin satışıyla Antalyaspor'un kasasına para girmedi? Şimdi sormak istediğim soru Türkiye'de Emre mi büyük futbolcu yoksa Eto'o mu? Peki Fenerbahçe-Antalyaspor ilişkileri iyiyken Fenerbahçe neden Emre'yi transfer etmedi?" şeklinde tweetler attı.

"YALANCISIN"

Kariyerini Katar'da sürdüren Samuel Eto'o ise bu suçlamalara karşılık, "Emre Akbaba'yı Alanyaspor'a benim gönderdiğimi hangi ara keşfettin? 1 ayın 29 gününün 23 saatinde olduğun gibi sarhoşken mi, yoksa ayık gezdiğin 1 saatte mi? Yalancısın" diyerek karşılık verdi.

"YALANCI SENSİN"

Can Arat, Kamerunlu golcünün bu sözlerine ise, "Ben sadece kamuoyuyla görüşlerimi ve gözlemleri paylaştım. Rahatsız oldun sanırım ve iftiralara başladın, bu da söylediklerimin doğululuğunu kanıtlıyor. Bu arada yalancı sensin" diyerek yanıt verdi.

Samuel Eto'o ve Can Arat Sosyal Medyada Emre Akbaba İçin Tartıştı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Emre Akbaba Samuel Eto Can Arat Spor Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500

Yorumlar (14)

EMOX:

emre akbaba çok cılız çok abartılıyor GALATASARAYLIYIM ama bence çok abartılacak bir oyuncu değil. . . ne çok iyi ortalar kesebiliyor ne çok iyi çalım ve hızı var standart sol ayak.

10
20
yanıtYanıtla
EMİX:

Keşke bu kadar bilmediğiniz ve öğrenemeyeceğiniz işlerin üzerine kendinizi aptalca yorumlar yapma mecburiyetinde hissetmeseniz. .

yanıt8
yanıt3
Gs1905:

Emre akBABA diyeceksiniz uLan.!!:)))))

8
9
yanıtYanıtla
ata:

an arat ın derdine bak hele. neden fenere gitmedi şu saçma soruya bak. madem bukadar fener hayranısın sen götürseydin.

13
1
yanıtYanıtla
DİLEK:

TÜRKİYEYE GELMİŞ EN İYİ ORTA SAHA OYUNCUSUNU İZLİYORUZ , TADINI ÇIKARIN

5
6
yanıtYanıtla
havaryu:

benim babam senin babanı döver:):)

9
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

boylelerinden zaten corba olmaz adamda olmaz

4
2
yanıtYanıtla
hami gandıralı:

tmm kesin

5
1
yanıtYanıtla
Hakan Berke:

barca çapında futbolcu, çünkü eto barcadaydı , o bile kıskandıysa eşittir süper star emre

1
5
yanıtYanıtla
EMRE:

EMRE BİR TANE

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title