Haberler

Şampiyonluk Kupası'nı Başkan'a Getirdiler

Muğla'da Gerçekleştirilen Terfi Maçlarında İpi Göğüsleyerek 2007-2008 Futbol Sezonunda 3. Lig'de Mücadele Etmeye Hak Kazanan Torbalıspor Yöneticileri Şampiyonluk Kupası'nı Başkan Kocaoğlu'na Getirerek Teşekkürlerini Dile Getirdiler.

Muğla'da gerçekleştirilen terfi maçlarında ipi göğüsleyerek 2007-2008 futbol sezonunda 3. Lig'de mücadele etmeye hak kazanan Torbalı spor yöneticileri Şampiyonluk Kupası'nı Başkan Kocaoğlu'na getirerek teşekkürlerini dile getirdiler.

Bu sezon 3. Lig'e yükselmenin keyfini yaşayan Torbalı spor'un Başkanı Özgür Çağlar ve kulüp yöneticileri, gerek sezon içinde gerekse final maçları öncesi yaptığı katkılardan ötürü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na, teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Kocaoğlu'nun yaptığı katkılardan aldıkları destekle Muğla'da gerçekleştirilen final karşılaşmalarında başarılı olup önümüzdeki sezon 3. ligde mücadele etmeye hak kazandıklarını belirten Çağlar sözlerini şöyle sürdürdü: “Üçüncü lige çıkmak hem bizim için hem de İzmir için bir gurur meselesi olmuştu. Bunu başardığımız için gururluyuz. Amacımız önümüzdeki sezon 3 ligde kalıcı olmayı sağlayıp eksik altyapımızı tamamlamak. Kurumsal bir yapıya kavuştuktan sonra da 2. Lig A'ya kadar yükselmek. İzmir'in ve Torbalı'nın buna layık olduğunu düşünüyoruz”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Torbalı spor'un üçüncü lige çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Üçüncü lige terfi maçlarında İzmir'i temsil eden 6 takımın sporcu ve yöneticilerine final müsabakaları öncesi Kültürpark Atlas Pavyonu'nda bir moral yemeği vermiştik. Bu etkinlik spor camiası ile kaynaşmayı sağladı. Muğla'da gerçekleştirilen final karşılaşmalarında Torbalıspor ipi göğüsledi ve 3. Lige yükseldi. Kendilerini başarılarından ötürü kutluyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Antrenmanda sporcusu ile çarpışarak bir rahatsızlık geçiren Antrenör Bayram Mercan'a da acil şifalar diliyorum” Önümüzdeki süreçte önce 3. Lig'e tutunma, ardından da daha yukarılara çıkma mücadelesi verecek olan Torbalıspor'un İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak destekçisi olacaklarının altını çizen Başkan Kocaoğlu, Torbalıspor'un şampiyonluğunun hem ilçe halkına hem de sporculara hayırlı uğurlu olmasını diledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na şampiyonluk kupasını getiren Torbalıspor heyetinde Kulüp Başkanı Özgür Çağlar'ın yanı sıra kulüp yöneticileri Zafer Çetiner, Kemal Uzun ve Tayyip Şengül de yer aldı.

(YK)

13.06.2007 16:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title