Haberler

Şampiyon Güreşçiye Coşkulu Karşılama

Polonya'da düzenlenen Dünya 23 Yaş Altı Güreş Şampiyonası'nda 75 kiloda altın madalya kazanan Kayseri Şekerspor'un milli güreşçisi Fatih Cengiz, Kayseri'de coşkuyla karşılandı.

Polonya'da düzenlenen Dünya 23 Yaş Altı Güreş Şampiyonası'nda 75 kiloda altın madalya kazanan Kayseri Şekerspor'un milli güreşçisi Fatih Cengiz, Kayseri'de coşkuyla karşılandı.

Kayseri Şeker Fabrikası'nda düzenlenen karşılama ve ödül törenine Kayseri Şekerspor Onursal Başkanı ve Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ile çok sayıda fabrika çalışanı katıldı.

Davul zurnayla karşılanan milli güreşçi Fatih Cengiz, burada yaptığı konuşmada, kalabalığı görünce duygulandığını söyledi.

Küçüklüğünden beri uluslararası organizasyonda şampiyon olmanın hayalini kurduğunu belirten Fatih, "Bunun için çok çalıştım. Birçok zorluktan geçtik. Çok şükür şampiyonluk nasip oldu. Bana halen biraz rüya gibi geliyor. Turnuva boyunca her gözümü kapattığımda aklıma iki sahne geliyordu. Birincisi Türk bayrağını alıp koşmak, ikincisi de bayrağımızı yere koyup üstünde secde yapabilmek. Çok şükür bunları gerçekleştirebildim. 2020 Olimpiyatları'nda ülkemize inşallah altın madalya getireceğim." diye konuştu.

Hüseyin Akay ise Fatih'in şampiyonluğunun başta Kayseri Şeker camiası olmak üzere tüm Türkiye'yi gururlandırdığını ifade etti.

Kayseri Şeker olarak spora desteklerini hiçbir zaman esirgemediklerini vurgulayan Akay, şunları kaydetti:

"Bugün mutluyuz, heyecanlıyız, gururluyuz. Kayseri Şeker Fabrikası bir dünya şampiyonunu ağılıyor. Onun coşkusunu yaşıyoruz. Güreş ata sporumuz, milli sporumuz. Kayseri Şeker olarak sporun her dalına katkı vermeye çalışıyoruz ama güreşin ayrı bir yeri var. Gençlerimizin elinden tutmaya çalışıyoruz. Onlara imkanlar sağlamaya çalışıyoruz. Gençlerimiz bu imkanları, emeği zayi etmiyorlar. Gece gündüz çalışıp bu mutlulukları bize yaşatıyorlar."

Konuşmaların ardından Başkan Akay, şampiyon güreşçi Cengiz'e 20 bin liralık çek ve çiçek verdi.

Kaynak: AA / Spor

Kayseri Şekerspor Kayseri Şeker Hüseyin Akay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title