Haberler

Şaka sandı ama her şey gerçekti! Takımı Avrupa Ligi'nden elenen Sumudica, tesislere alınmadı

Güncelleme:

Avrupa Ligi play-off turunda Cluj'un Kızılyıldız'a elenmesi Rumen ekibini karıştırdı. Marius Sumudica'nın görevine son verildi. Antrenman için tesislere gitti, kovulduğunu öğrendi. Olayın şaşkınlığını yaşayan Rumen hoca bir süre olan bitene inanamadı.

5 ay önce Cluj ile anlaşan, Türkiye'nin yakından tanıdığı hoca Marius Sumudica'nın, Kızılyıldız'a elenmelerinin ardından görevine son verildi.

PETRESCU GELİYOR

Haberlere göre Cluj'de teknik direktör Maruis Sumudica ve Başkan Marian Copilu'nun kulüple ilişiğinin kesildiği kulübün sahibi Ioan Varga tarafından açıklandı. Öte yandan Varga'nın Sumudica'nın yerine Dan Petrescu'nun getirileceği belirtildi.

ÖZELLİKLE UYARILDI

Sumudica'nın takımı ligde iyi gitmesine rağmen, Avrupa'nın daha önemli olduğu vurgulanmıştı. Ancak 4-0'lık ağır skor, Sumudica'nın sonunu hazırladı.

Şaka sandı ama her şey gerçekti! Sumudica, kovulduğunu tesislere giremeyince anladı

OLUP BİTENE İNANAMADI

Aracıyla tesislere gelen Sumudica, içeri alınmadı. Ve kovulduğunu öğrendi. Ne yapacağını bilemeyen Rumen hoca bir süre sitem etti, telefonuyla yöneticilere ulaşmaya çalıştı. Her şeyin ciddi olduğunu öğrenince tesisten ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cluj Napoca Haberler

500

Yorumlar (3)

songül zeybekgil:

Fenerbahçe de de bu olması lazım. Takım yenildiğinde sorumlu futbolcular içeri alınmamalı. En son başkan a kadar gider bunun sonu. Şaka maka bu sistem fenerde olsa 2 haftada fenerde oyuncu kalmaz

31
12
yanıtYanıtla
Kenan Polat:

boşuna kadın futboldan ne anlar dememişler... bari susta rezil olma iyice...

yanıt12
yanıt11
Hasan Can Çobanoğlu:

FATİH TERİMİ NAPCAZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title