Haberler

Şahinbey Belediyesi'nden Çiftçilere Bir Destek Daha

Daha önce çiftçilere buğday tohumu ve gübre desteğinde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şimdide büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için yem desteğinde bulunacak.

Daha önce çiftçilere buğday tohumu ve gübre desteğinde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şimdide büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için yem desteğinde bulunacak.

Çiftçilere 2 bin ton Ceyhan 99 buğday tohumu ve gübre dağıtımı yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçilerin yüzünü güldürecek bir projeye daha imza attı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'nın önderliğinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Karayılan ile bir araya gelerek çiftçilere büyükbaş ve küçükbaş hayvan yemi desteği için protokol imzaladı. İmzalanan protokol ile Şahinbey ilçesi çiftçilerine 3 bin 500 Ton yem desteği sağlanacak.

Sosyal belediyecilik projesi

İmzalanan protokol sonrasında değerlendirmede bulunan Vali Ali Yerlikaya; "Şahinbey Belediyemiz sosyal belediyecilik projelerine devam ediyor.Şahinbey İlçemizde hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimize yönelik verilen bu büyük destekten memnunuz. Bu önemli hizmetinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyoruz" dedi.

Desteğimiz devam edecek

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçilere verilen desteğin devam edeceği müjdesini vererek, "Protokol kapsamında çiftçilerimize toplamda 3 bin500 Ton'a kadar büyükbaş ve küçükbaş hayvan yemi desteği vereceğiz.Her bir çiftçimiz küçükbaş hayvan için bin, büyükbaş için 2 bin kg. destek başvurusu yapabilecektir.Başvurulan yem miktarının yüzde 50'sini çiftçimiz, yüzde 50'sini belediyemiz karşılayacak.Bundan önce tohum ve gübre desteği yaptığımız gibi bundan sonra da çiftçilerimizin ihtiyaç duyduğu konularda desteklemelerimiz devam edecek" ifadelerini kullandı.

Yerel yönetimlerin desteği önemli

Gıda ve Tarım Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Karayılan, verilen destekten dolayı teşekkür ederek, "İlimizde tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi konusunda yerel yönetimlerimizin desteği bizler için çok önemli.Yapılan desteklerin çiftçilerimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyor, Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mehmet Karayılan Gaziantep Şahinbey Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title