Haberler

Sağlık Bakanı Koca: 830 bin sağlık çalışanımız aşının ilk dozunu oldu

Güncelleme:

Sağlık müdürleriyle yaptığı Toplantı sonrası Twitter'dan açıklama yapan Bakan Fahrettin Koca, "Sağlık çalışanlarımızdan 830 bin kişi aşının ilk dozunu oldu. Dünyadaki en hızlı uygulamalardan birini gerçekleştirdik" dedi.

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında başlatılan aşı uygulamasında toplam aşılanan kişi sayısı 832 bin 675'i aştı.

Koronavirüs Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda, Sağlık Bakanlığınca belirlenen "Kovid-19 Aşısı Ulusal Uygulama Stratejisi"ne göre birinci aşamada yer alan sağlık çalışanlarının aşılanmasına devam ediliyor.

"DÜNYADAKİ EN HIZLI UYGULAMALARDAN BİRİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK"

Bu kapsamda, 832 bin 675'in üzerinde kişi Sinovac firması tarafından üretilen CoronaVac aşısının ilk dozunu oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "81 ilimizin sağlık müdürleri ile aşı programımızı değerlendirdik. Sağlık çalışanlarımızdan 830 bin kişi aşının ilk dozunu oldu. Dünyadaki en hızlı uygulamalardan birini gerçekleştirdik. Program takvimine göre sağlık çalışanları çarşamba gününe kadar aşılanmaya devam edilecek." dedi.

Sağlık Bakanı Koca: 830 bin sağlık çalışanımız aşının ilk dozunu oldu

Kaynak: AA / Güncel

Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

cem:

evet butun dunya pandemide ekonomi felaketi yasarken dunya uzerindede tek ulkeyiz. ucuncu dorduncu ceyrekte saha kalktik ve ucusa gectik. ekonomidede birinciyiz. pandemiyi yonetmede hep birinci olduk. Hatta ve hatta hasta sayilarini dahi bizim gibi seffaf veren dunya uzerinde bir tane dahi ulke yok.

16
9
yanıtYanıtla
ÇINAR:

Taktınız hasta sayısına. . iternetin başında açız ölüyoruz , millet aç diyorsunuz, , , aşı olmayız diyorsunuz, , , , her yapılan işe itiraz ediyorsunuz. . . zorunuz nee sizin nasıl bir nefretiniz var ki adamlar ne yapsa olmuyor. . . . saçmalamalarınız bitmek bilmiyor. . çok sıktınız artık. . . kendiniz yazıyorsunuz kendiniz oynuyorsunuz bir de söylediğiniz yalanlara da inanıyorsunuz. . . . Hükümetimiz, sağlık bakanımız hepsinden Allah razı olsun. . . Şu an kılıçtar başta olsaydı bitmiştik ülkece. . . Şükürler olsun REİS başta

yanıt5
yanıt7
Q:

:))))

yanıt0
yanıt0
cem:

Cinar. Agustos ayinda babammi cikti televizyonada okadar elestiriden sonra 1600-1700'' lerdeyken agir hasta ve hasta sayimiz diye ikiye bolduler 30 35 binlere cikti rakamlar. Matematikle kavga ediyorsunuz. Ikinicisi asi olmam da demedim. onuda tutturamadin. Senin icin iki kere iki bes ediyorsa devam et. Kilicdarogluna methiyeler dizmedim ovmedimde. Sende kafani kumdan yada betondan cikar biraz analitik dusun. sebep sonuc iliskisini kur bakalim. Tabi Varsa o yetenek sizde

yanıt4
yanıt1
cinar:

cinar! kendim yazip kendim oynamadim bak seni de hoplatmisim. bizde sizin gibi kafasini kuma betona gomenlerden biktik. asi uretsek ve icine su koysak senin basta inandigin kisiler sana yerli milli asi yaptik deseler sen ve senin gibi 15-20 milyon insan var ulkede siraya girecek. Anla iste.

yanıt3
yanıt1
Çınar cevap:

TEMEL REİSMİ

yanıt0
yanıt0
AYÇİÇEĞİ:

Her zaman da övünecek bir şeyleri hemen buluyorsunuz. Bize yüz milyon doz aşı lazım bunun bağlantısı yapıldı mı?bunlar ne zaman gelecek. Mayıs sonuna kadar bu millet aşılanmazsa turizm finish.

12
10
yanıtYanıtla
tevfik:

Hani günde 2 milyondu

9
9
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Hepsi bu mu yani esnaf asker polis toplu taşımayı kullananlar kronik rahatsızlığı olanlar 65 yaş üstü bunları ne zaman aşılayacağız. 15 Şubatta okullar açılacak deniyor öğretmenler de aşılanmalı. Aşı firmasıyla anlaşıldı mı kaç milyon doz ne zaman gelecek.

8
8
yanıtYanıtla
İnegöllü:

Sırayla geliyor biraz sabır lütfen

yanıt1
yanıt6
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title