Haberler

Rukiye Yıldırım'dan Bronz Madalya

Milli tekvandocu Rukiye Yıldırım, Grand Prix 3. Seri Müsabakalarının son gününde bronz madalya kazandı.

Milli tekvandocu Rukiye Yıldırım, Grand Prix 3. Seri Müsabakalarının son gününde bronz madalya kazandı.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na 40 puan veren Grand Prix 3. Seri Müsabakaları Tayvan'ın Taoyuan şehrinde sona erdi. Müsabakaların son gününde Türkiye adına 3 sporcu tatamiye çıkarken, kadınlar 49 kiloda Rukiye Yıldırım, bronz madalyan kazandı.

Seribaşı olarak ilk turu maç yapmadan geçen Rukiye Yıldırım, ikinci turda İspanya'dan Bianca Palmer Soler'i 5-2, çeyrek finalde ise Rusya'dan Svetlana Igumenova'yı 3-2 yenerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde son olimpiyat şampiyonu Güney Koreli So Hui-Kim'e mağlup olan Rukiye Yıldırım, bronz madalyanın sahibi oldu.

Müsabakaların son gününde mücadele eden diğer sporculardan kadınlar 49 kiloda Zeliha Ağrıs ve erkekler 80 kiloda Yunus Sarı ikinci turda mağlup oldu. Türkiye, Grand Prix 3. Seri Müsabakalarını 1 altın ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam 3 madalya ile tamamladı. Müsabakaların ikinci gününde kadınlar 57 kiloda İrem Yaman altın, +67 kiloda Nafia Kuş bronz madalya kazanmıştı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rukiye Yıldırım Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title