Haberler

Roma: Lıppı'den, 'Denetleyici' Rolüne Ret

Almanya'daki Dünya Kupası Finalleri'nin Ardından İtalya'daki Görevinden Ayrılan Teknik Direktör Marcello Lippi, Milli Takımın Başına Gözlemci ve Denetçi Olarak Geçmeyi Düşünmediğini Söyledi.

Almanya'daki Dünya Kupası Finalleri'nin ardından İtalya'daki görevinden ayrılan teknik direktör Marcello Lippi, milli takımın başına gözlemci ve denetçi olarak geçmeyi düşünmediğini söyledi.

İtalya'ya 2006 Dünya Kupası'nı kazandıran İtalyan teknik adam Marcello Lippi, İtalya Milli Takımı'nda Donadoni'nin de üstünde bir kontrolör gibi müfettişlik yapacağı iddialarını yalanlayarak, bu görevi istemediğini ifade etti. İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) yetkililerinden Guido Rossi'nin, ulusal takımın başında gözetmen olarak Lippi'yi görmek istediğini söylemesinin ardından suskunluğunu bozan Lippi, 9 Temmuz'daki Dünya Kupası final maçını kazandıklarından beri yaptığı ilk açıklamada, "Ulusal takımda denetleyici bir görevde çalışmayı asla düşünmüyorum. Çünkü bu bana göre bir iş değil" dedi. Evinin bulunduğu Viareggio Bölgesi'nde bir basın toplantısı düzenleyen Lippi, kendi yerine geçen Roberto Donadoni'yi de aldığı başarısız sonuçlara rağmen savunarak, "Donadoni'yle birkaç gün önce görüştüm ve ona saygı duyduğumu söyledim. Onun futbolcularla çok iyi anlaşacağına inanıyorum ve takım tekrar eski gücünü bulacak ve başarılı olacak" dedi.

İtalya'nın Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra, 2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde ilk önce Litvanya'yla berabere kalmış ve daha sonra da Dünya Kupası finalinde yendiği Fransa'ya deplasmanda 3-1 yenilmişti. İtalya'nın iki maçta 5 puan kaybetmesinin ardından da İtalyan basının Lippi'nin daha geniş yetkilerle Donadoni'nin de üstünde milli takımı denetleyeceği ve yöneteceği iddia edilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title